Deșeuri Animale în Procesarea Alimentară

Extras din referat Cum descarc?

Deseul este o parte dintr-o materie sau dintr-un material, rezultat in urma unui proces tehnologic de realizare a unui produs si neutilizabil un cursul aceluiasi produs.
Dupa provenienta lor deseurile pot fi: industriale (provenite din prelucrarea surselor naturale prin diferite tehnologii) ; menajere (provenite din activitati menajere); metabolice (provenite din procese metabolice, de exemplu, dejectiile.).
Majoritatea activitatilor umane reprezinta o sursa de producere a deseurilor.
Conform Actului German privind Deseurile din 27 august 1993, deseurile pot fi definite atat subiectiv cat si obiectiv. Subiectiv sunt definite ca fiind obiecte portabile abandonate de proprietar si obiectiv in legatura cu depozitarea sistematica a gunoiului asa cum este ceruta de protectia sanatatii publice si , in particular, a mediului.


Fisiere in arhiva (1):

  • Deseuri Animale in Procesarea Alimentara.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!