Codex Standard pentru Afine Congelate

Referat
8/10 (1 vot)
Conține 1 fișier: ppt
Pagini : 10 în total
Mărime: 7.40MB (arhivat)
Publicat de: Zoe-Jeana Ghiță
Puncte necesare: 6

Extras din referat

Prezentul standard se aplică la afine congelate rapid din specia Vaccinium corymbosum L.1 2, Vaccinium angustifolium AIT.3 și Vaccinium ashei Reade,oferite pentru consumul direct, fără prelucrare suplimentară, cu excepția reambalari, dacă este necesar. Ea nu se aplică în cazul produsului indicat care este destinat pentru prelucrare ulterioară sau pentru alte scopuri industriale,tipul bilberries intră sub incidența standard pentru Afine congelate rapid (CODEX STAN 76-1981

Afinele congelate rapid sunt produsul preparat din afine proaspete, curate, sănătoase, coapte și provenite cu textură fermă, în conformitate cu caracteristicile de Vaccinium corymbosum L.2 3 Vaccinium angustifolium AIT. și Vaccinium ashei Reade, și care sunt ambalate cu sau fără zahăr uscate sau cu sirop de zahăr și înghețate într-un mod adecvat.

Afinele congelate rapid sunt produsul supus unui proces de congelare în echipament adecvat și în conformitate cu condițiile stabilite în continuare. Această operațiune de congelare se realizează în așa fel încât intervalul de temperatură de cristalizare maximă este trecut repede. Procesul de congelare rapidă nu va fi considerat ca fiind complet cu excepția cazului in care temperatura produsului a atins -18 ° C (0 ° F), la centrul termic după stabilizarea termică. Recunoscuta practica de reambalare a produselor congelate rapid în condiții controlate este permisă.

Conținut arhivă zip

  • Codex Standard pentru Afine Congelate.ppt

Ai nevoie de altceva?