Codex Standard pentru Afine Congelate

Extras din referat Cum descarc?

Prezentul standard se aplica la afine congelate rapid din specia Vaccinium corymbosum L.1 2, Vaccinium angustifolium AIT.3 si Vaccinium ashei Reade,oferite pentru consumul direct, fara prelucrare suplimentara, cu exceptia reambalari, daca este necesar. Ea nu se aplica in cazul produsului indicat care este destinat pentru prelucrare ulterioara sau pentru alte scopuri industriale,tipul bilberries intra sub incidenta standard pentru Afine congelate rapid (CODEX STAN 76-1981
Afinele congelate rapid sunt produsul preparat din afine proaspete, curate, sanatoase, coapte si provenite cu textura ferma, in conformitate cu caracteristicile de Vaccinium corymbosum L.2 3 Vaccinium angustifolium AIT. si Vaccinium ashei Reade, si care sunt ambalate cu sau fara zahar uscate sau cu sirop de zahar si inghetate intr-un mod adecvat.
Afinele congelate rapid sunt produsul supus unui proces de congelare in echipament adecvat si in conformitate cu conditiile stabilite in continuare. Aceasta operatiune de congelare se realizeaza in asa fel incat intervalul de temperatura de cristalizare maxima este trecut repede. Procesul de congelare rapida nu va fi considerat ca fiind complet cu exceptia cazului in care temperatura produsului a atins -18 ? C (0 ? F), la centrul termic dupa stabilizarea termica. Recunoscuta practica de reambalare a produselor congelate rapid in conditii controlate este permisa.


Fisiere in arhiva (1):

  • Codex Standard pentru Afine Congelate.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!