Cocktailuri Alcoolice

Referat
9.5/10 (2 voturi)
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 29 în total
Cuvinte : 4078
Mărime: 315.51KB (arhivat)
Publicat de: Leonidas Trifan
Puncte necesare: 5
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Pop Daniel
cele mai cunoscute retete de cocktail

Extras din referat

Categorie: Cocktailuri alcoolice

Specific: mexican

Timp preparare: rapid

Nr. portii: 1

Calorii: 60 cal.

Evenimente: Nunti, Zile de nastere, Revelion, Cina romantica

Margarita este cel mai clasic cocktail pe baza de tequila. Aceasta Margarita este foarte populara in Mexic, dar savoarea acesteia a facut ca faima ei sa treaca granitele in toata lumea. Margarita este o bautura foarte ravnita in zilele calduroase de vara, dar merge perfect si in zilele de iarna, e revigoranta si energizanta.

Ingrediente

1 jumate de lamaie

20 ml tequila

10 ml curacao

20 ml suc de lamaie

1 cub de gheata

sare

Mod de preparare

- Paharul de coktail se unge cu jumatatea de lamaie si apoi se presara sare pe marginea inca umeda a paharului;

- Se toarna tequila, lichiorul curacao si sucul de lamaie si se amesteca. La

sfirsit se adauga cubul de gheata.

De folos:

Margarita se amesteca cu mixerul pana se fac spuma toate ingredientele sau se amesteca usor cu o bagheta. Se poate servi cu masline.

-1-

Cocktail erotic

Categorie: Cocktailuri alcoolice

Specific: francez

Timp preparare: rapid

Nr. portii: 2

Calorii: 300 cal.

Evenimente: Zile de nastere, Cina romantica

Pentru ca momentele importante din viata noastra, sarbatorile gen Valentine's day sunt asociate cu bauturi fine, va oferim un cocktail erotic. Aceast cocktail erotic va da acestor momente intime din viata noastra o tenta festiva. In acelasi timp acest cocktail erotic va va ajuta sa va eliberati de inhibitii si sa petreceti o seara memorabila.

Ingrediente

- 200 ml sampamie

- 50 ml gin

- 2 lingurite suc lamaie

- 2 lingurite zahar

- 2 felii de portocale

- 2 cirese

Mod de preparare

Se toarna sampania, ginul, sucul de lamaie si zaharul intr-un pahar Collins si se amesteca bine;

Se decoreaza cu o felie de portocala si o cireasa.

Preview document

Cocktailuri Alcoolice - Pagina 1
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 2
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 3
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 4
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 5
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 6
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 7
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 8
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 9
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 10
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 11
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 12
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 13
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 14
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 15
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 16
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 17
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 18
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 19
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 20
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 21
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 22
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 23
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 24
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 25
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 26
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 27
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 28
Cocktailuri Alcoolice - Pagina 29

Conținut arhivă zip

  • Cocktailuri Alcoolice.doc

Alții au mai descărcat și

Tehnologia obținerii berii

Berea este o bautura alcoolica nedistilata, obisnuita prin fermentarea cu drojdie a unui must realizat din malt, apa si fiert cu hamei. Unii...

Industrie chimică alimentară

Proprietati mecanice - Elasticitatea - Plasticitatea - Duritatea - Rezistenta Proprietati fizice - Electrice - Magnetice - Optice -...

Te-ar putea interesa și

Piata Băuturilor Spirtoase

1. Obiectivele studiului - Identificarea profilului consumatorilor de băuturi spirtoase; - Identificarea preferinţelor consumatorilor pe tipuri...

Județul Brașov

Cap. 1: ANALIZA OFERTEI TURISTICE A UNEI DESTINAȚII Destinația turistică: Județul Brașov 1.1. FACTORI NATURALI AI OFERTEI 1.1.1. Localizare și...

Plan de afaceri - restaurant de deserturi

1. Sumar Motto : A manca diferit este intotdeauna ceea ce cautam cand impingem usa unui restaurant... O conjunctura acceptabila, o reala...

Prepararea băuturilor într-un bar de noapte

1.INTRODUCERE Barul este un local public (unitate de alimentatie publica cu caracter recreativ -distractiv) destinat servirii bauturilor alcoolice...

Practică cercetări de marketing - Hotel Ary

Introducere Privit din punctul de vedere al turistului, produsul turistic se refera la totalitatea experientelor pe care acesta le traieste din...

Proiect THR

Despre abundența resurselor turistice care sălășluiește pe întinderea frumoasei noastre patrii știm încă de la primele ore de Geografia României....

Stabilirea prețurilor pentru preparatele culinare și băuturi

Preturile practicate in alimentatie difera de la o unitate la alta, elementele care determina nivelul preturilor practicate fiind : categoria de...

Echipamente pentru bar - Blenderul

1.Introducere 1.1Istoria barului Bauturile in amestec au fost consumate inca de la inceputul civilizatiei. Se pare ca primul cocktail, facut din...

Ai nevoie de altceva?