Analiza Pietei Bomboanelor

Extras din referat Cum descarc?

Consumul de ciocolata din Romania este mult sub media consumului mediu din Europa,ceea ce inseamna ca suntem jucatori pe o piata cu excelent potential de crestere!!!Pentru a beneficia cat mai mult din aceasta crestere,cheia succesului este sa anticipam asteptarile consumatorilor si sa raspundem cu produse inovative,diversificate si surprinzatoare!!!
Prima ciocolata solida a fost preparata, dupa unii,in Carlotti, in Franta, in 1606.In 1657, la Londra, s-a deschis primul magazin cu produse pe baza de ciocolata 
Piata dulciurilor tinde sa fie dominata de ciocolata, consumul cel mai mare inregistrindu-se la toate produsele de acest gen care contin lapte.
Aproximativ 45% din consumatorii de ciocolata cumpara acest produs cel putin o data pe saptamana, 26% de 2 - 3 ori pe luna si 30% 1 data sau mai rar decat o data pe luna.
Ca loc de cumparare, 66% prefera asa numitele buticuri, restul de procente impartindu-se pe diferite categorii de magazine (supermarketuri,magazine, etc.
Se observa ca segmentul majoritar al consumatorilor de bomboane de ciocolata este constituit cu predilectie de grupa de varsta 10 - 30ani, diferente semnificative se inregistreaza in cadrul grupelor de varsta: 75% din cei care au peste 60 ani declara ca nu mananca ciocolata, fata de cei numai 19% din cei care au intre 10 - 30 ani.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Pietei Bomboanelor.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!