Ambalaje și Design - Vin

Extras din referat Cum descarc?

Istoria vinului incepe acum 8000 de ani, cand vita de vie a fost adusa din Asia Mica in regiunea mediteraneana. Poporul sustinea ca licoarea a fost adusa de catre Dionysos, zeu in a carui vene, conform legendei, curgea vin in loc de sange.
O alta legenda spune ca Burebista a ars toate viile din Dacia, pentru ca soldatii lui se desfatau prea des cu licoarea binecuvantata si nu mai dovedeau vrednicie in lupta... dar si pentru ca aceasta licoare magica atragea popoarele migratoare cu intentii nu prea pasnice, pornite sa guste din bunatatile oferite de pamantul tarii. 
Insa viile s-au inaltat din nou repede in soare...
Veacurile s-au scurs si tehnologia a evoluat dupa nevoile si cerintele populatiei: vin de calitate superioara si o valabilitate mai indelungata din momentul desfacerii.
Daca inainte vinul se pastra in butoaie si se servea in carafe, inovatiile tehnologice din sec. XVII au adus cu sine butelii de sticla mai ieftine si mai durabile care permiteau vinului sa se pastreze mai bine si sa isi pastreze buchetul si aroma caracteristica.
Este un concept nou, un sistem inovator de ambalare a vinului.
Este alcatuit dintr-o punga multistrat, vidata, prevazuta cu un robinet care nu permite patrunderea aerului. 
reducerea cantitatii de materiale folosite deci implicit reducerea costurilor;
avantaje legate de transport si reducerea spatiului de stocare;
reducerea cantitatii de deseuri, punga si cutie sunt usor separabile si reciclabile; 
reducerea riscului de deteriorare in timpul transportului;
protejarea si pastrarea calitatii superioare a vinului, la costuri ceva mai mici;
cresterea sigurantei consumului;
controlul asupra temperaturii de servire (datorita capacitatii instalatiei de racire a dozatorului, vinul oferit spre consum fiind oferit rece);


Fisiere in arhiva (1):

  • Ambalaje si Design - Vin.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!