Alimentele falsificate

Extras din referat Cum descarc?

Stiai ca uleiul de masline este produsul cel mai usor de contrafacut, urmat de mezeluri, lactate si paine? Doctor Menci ne sfatuieste sa citim eticheta cu mare atentie inainte de a alege un produs de pe raft. Afla mai multe detalii in articolul de mai jos!
Ce mancam si ce bem nici noi nu mai stim. Cand intram intr-un magazin alimentar, de departe ne face cu ochiul raionul de carmangerie si mezeluri, cu produse atent cosmetizate. 
Mezeluri pe baza de MDM si E-uri
Aditivii alimentari sau controversatele E-uri mentin aspectul ,,proaspat" al mezelurilor cu pana la de trei ori mai mult, fata de acum zece ani.
Gustul este si el schimbat. Celebrul salam de Victoria, cu bucatile de carne generoase, a fost dat uitarii. In locul lui consumam mezeluri pe baza de MDM (carne dezosata mecanic cu valoare biologica si calitate microbiologica scazuta). Cu alte cuvinte


Fisiere in arhiva (1):

  • Alimentele Falsificate.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!