Alergia la Nuci

Extras din referat Cum descarc?

- A avea o alergie inseamna ca sistemul imunitar reactioneaza la un alergen- o substanta care cauzeaza o reactie alergica. 
- Alergenii nu sunt de obicei daunatori si multi oameni nu prezinta sensibilitate la ei.
Nuca este una dintre cele mai comune cauze a alergiilor la alimente. 
Daca o persoana are alergie la nuci este foarte posibil sa prezinte alergie si la alunele de pamant desi ele nu sunt de fapt nuci, ci legume- inrudite cu mazarea si fasolea si cresc sub pamant.
In categoria nucilor intra migdalele, anacardele, alunele, nucile si nucile de Pecan.
Alergia la nuci (sau la orice alt fel de mancare) se poate descoperi la orice varsta, insa, cel mai probabil se sesiseaza inainte de varsta de 3 ani.
Numarul persoanelor din UK care pot fi alergice la nuci este in crestere.
Cercetarile din 2002 ne arata ca unul din 70 de copii e alergic la alunele de pamant, in comparatie cu unul la 200 cu 10 ani inainte. Mai recent, un raport sugereaza ca un sfert de milion de copii (unul din 50) din UK sunt alergici la nuci.
Daca esti alergic la una din categoriile de nuci, este foarte probabil sa fi alergic la toate. De asemenea, poti fi alergic la alunele de pamant. Daca esti alergic la acestea, este posibil sa fi alergic si la alte legume cum ar fi soia si fasolea.


Fisiere in arhiva (1):

  • Alergia la Nuci.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 5 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!