Produsele din retetele comerciantilor contin zeci de aditivi alimentari (coloranti, aromatizanti, conservanti si stabilizatori) declarati toxici sau cancerigeni de catre organismele internationale. Este vorba de substante chimice nocive, care apar pe etichetele sau ambalajele unde sunt enumerate ingredientele produselor, mascate sub codul "E".
Inamicii publici nr. 1: E211, E142 si E123, interzisi deja in SUA, Uniunea Europeana si fosta URSS.
Alimentele cu cele mai multe toxine, pe care trebuie sa le evitati la consum, sunt margarina vegetala, guma de mestecat, uleiul de mustar, mezelurile, bauturile racoritoare si dulceturile.
Potrivit rapoartelor organizatiilor internationale, mortalitatea in randul populatiei globului, cauzata de consumul alimentelor imbogatite cu substante artificiale, se afla pe locul al III-lea, dupa consumul de droguri si medicamente si dupa accidentele de circulatie. Consumul indelungat de produse alimentare aditivate sintetic produce un bombardament asupra organelor interne, care provoaca distrugerea sistemului imunitar (acesta ajunge sa produca anticorpi peste masura, folosindu-i impotriva propriului organism), precum si o serie de tumori maligne si benigne. Conform unui raport al Comisiei Nationale de Oncologie, in Romania cancerul este in crestere alarmanta si se estimeaza ca va deveni in scurt timp "boala mileniului III", impotriva careia nu exista inca premize ca se va descoperi un antidot. Deocamdata se banuieste doar ca motivele care-l provoaca sunt poluarea, chimicalele din alimente si stress-ul. Interventiile chirurgicale, folosite astazi intens pentru inlaturarea celulelor canceroase nu fac altceva decat sa mutileze organismul. Chiar si asa, acestea au mici sorti de izbanda in lupta
Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.