Camere Video Profesionale

Extras din referat Cum descarc?

Abstract. Lucrarea contine informatii despre camere video profesionale. Refera-tul are in componenta sa o scurta prezentare istorica a camerelor de filmat profe-sionale, modul in care acestea functioneaza cat si caracteristici generale cum ar fi rezolutia, sensibilitatea, sincronizarea. Pentru analiza camerelor de filmat, m-am axat pe cele Panasonic, avand la dispozitie o gama variata de produse.
1 Introducere
Camerele video profesionale sunt camerele video special destinate filmarilor profe-sionale complexe precum filmele, emisiunile TV, documentarele sau chiar evenimen-tele importante, de aceea ele mai poarta si numele de "camere de televiziune".
Camerele video au inceput sa fie din ce in ce mai populare printre amatorii care doresc sa aiba mereu la indemana o camera video simpla, mica, usor de transportat si de utilizat pe care sa o foloseasca pentru inregistrarea momentelor inedite din tim-pul calatoriilor sau din timpul petrecerilor de familie. Spre deosebire de camerele vi-deo profesionale, camerele video "prosumer", destinate persoanelor care nu au expe-rienta in domeniul video sunt mult mai mici, mai ergonomice si in primul rand mai usor de utilizat, ceea ce le face atat de populare.


Fisiere in arhiva (1):

  • Camere Video Profesionale.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!