Structura internă a pământului

Extras din referat Cum descarc?

Structura interna a Pamintului ,la fel ca si a celorlalte planete telurice se diferentiaza pe baza unor criterii ca: densitate ,temperatura si chimism  in mai multe invelisuri concentrice, terra fiind singura planeta care se gaseste in etapa tectonicii placilor.
Informarea direacta asupra structurii interne a pamintului este furnizata de observatii care se fac pe teren, geologice si geomorfologice in mine si foraje.Prin intermediul lor devine posibila cunoasterea unei parti subtiri din structura scoartei terestre observatiile fiind foarte putine in raport cu grosimea crustei terestre.
Constitutia zonelor celor mai adanci ale Pamantlui nu poate fi evidentiata prin obsevatii directe si astfel cunoastrerea alcatuirii interioare se realizeaza prin deductie si interpretare pe baza datelor obtinute, prin abordarea alcatuirii generale  a Pamantului ca un corp cosmic.
Modele ale structurii Pamintului
Folosind nueroase surse de informare directa si indires=cta precum si analize matematiceau fost elaborate numeroase modele privind structura interna a Terrei.


Fisiere in arhiva (1):

  • Structura Interna a Pamantului.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!