Sistemul de Informatii Geografice

Extras din referat Cum descarc?

Sistemul de informatii geografice (GIS) este un sistem proiectat pentru a capta, stoca, manipula, analiza, gestiona, si sa prezinte toate tipurile de date geografice.Acronimul GIS este folosit uneori pentru stiinta informatii geografice sau de studii informatice geospatiale, pentru a se referi la disciplina academica sau cariera de lucru cu sistemele de informatii geografice. In termeni simpli., GIS este fuziunea a cartografiei, analize statistice, precum si tehnologia de baze de date 
Un GIS poate fi gandit ca un sistem digital. El creeaza si "manipuleaza", zone spatiale care pot fi scop jurisdictionala, sau orientate spre aplicatie. In general, un GIS este personalizat-proiectat pentru o organizatie. Prin urmare, un GIS dezvoltat pentru o aplicatie, competenta, intreprindere, sau scopul nu poate fi neaparat interoperabil sau compatibile cu un sistem GIS care a fost dezvoltat pentru alta aplicatie, competenta, intreprindere, sau scopul. Ceea ce se intampla dincolo de un GIS este o infrastructura de date spatiale, un concept care nu are limite astfel de restrictive.


Fisiere in arhiva (1):

  • Sistemul de Informatii Geografice.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!