Orasul Brasov

Extras din referat Cum descarc?

Frumosul nostru oras Brasov cu numeroasele sale valori culturale reprezinta de secole unul din cele mai importante ,puternice si infloritoare orase din tara. Datorita pozitiei geografice privilegiate si a infrastructurii sale , el permite dezvoltarea multor activitati economice si culturale. Pe langa cunoscutele monumente istorice :Muzeul de Istorie aflat in Casa Sfatului , celebra Biserica Neagra este cel mai mare edificiu de cult in stil gotic din sud-estul Europei, masurand 89 de metri lungime si 38 de metri latime. In aceasta biserica incap circa 5.000 de persoane., Biserica Sf. Nicolae in districtul Schei (Datand ca monument din 1292, Biserica Sf. Nicolae domina, prin dimensiunile sale impresionante, Scheii Brasovului. Biserica a fost ridicata in piatra incepand din anul 1495 de catre localnici cu ajutorul domnitorului Tarii Romanesti, Neagoe Basarab), Biserica Sf Bartolomeu,Vechea cetate a Brasovului,Turnul Alb-Negru,Poarta Schei,Poarta Ecaterinei,,Muzeul de Arta, Muzeul de Etnografie si nu in ultimul rand Castelul Bran care face parte din judetul Brasov si care este inclus in toate ghidurile din regiune. Toate aceste valori nationale aduc anual turisti de pe intreg mapamondul care cu siguranta raman impresionati de aceste constructii arhitecturale.
As propune construirea unui hotel "Hotel Ruby"de 4 stele cu 4 etaje dar cu o arhitectura mai deosebita formata din cuburi asezate asimetric, cu parcare subterana ceea ce confera mai multa siguranta turistilor.
La parterul hotelului se va afla o bucatarie moderna, receptia si doua restauranta din care unu se poate transforma in sala de conferinta si magazine cu costume traditionale romanesti. La etaj o camera de joaca pentru copii cu personal de specialitate, trei apartamente dintre care unul pentru tinerii casatoriti amenajat corespunzator. Etajul doi si trei vor avea camere single si dublu. La ultimul etaj va fi o terasa mare cu bar, o mini piscine si un loc amenaj pentru distractii (billiard, ping-pong, jocuri de societate si jocuri pe calculator)
Pentru atragerea turistilor mai ales a celor din strainatate voi


Fisiere in arhiva (1):

  • Orasul Brasov.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!