Helium Stick și Dezvoltarea Durabilă

Extras din referat Cum descarc?

Helium Stick    este un joc de echipa (in general intre 5 si 10 participanti) ce presupune ca participantii la joc sa tina cu degetul aratator a ambelor maini un bat si sa isi sincronizeze miscarile pentru a-l duce jos. Cei implicati trebuie sa aiba in permanenta degetele aratatoare in contact cu batul (altfel jocul se reia) iar batul trebuie sa fie la acelasi nivel pentru toti participantii. De asemenea, in timpul desfasurarii activitatii propriu-zise, participantii nu au voie sa comunice intre ei (strategia fiind discutata inainte). Paradoxal, de cele mai multe ori, grupurile inalta batul in loc sa-l coboare, de aceea se numeste Helium Stick, desi batul nu contine heliu.


Fisiere in arhiva (1):

  • Helium Stick si Dezvoltarea Durabila.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!