Exploatarea Miniera Rosia Montana

Extras din referat Cum descarc?

Proiectul Rosia Montana este situat in vecinatatea comunei Rosia Montana din judetul Alba,la aproximativ 80 km NV de resedinta de judet,Alba Iulia si la 85 km N-NE de mun. Deva,in partea central vestica a Romaniei.
Amplasamentul se afla in perimetrul minier existent Rosia Montana,in imediata vecinatate de NE a orasului Abrud.
Proiectul de dezvoltare propus reprezinta un ansamblu de activitati care vor include,pe langa extractia si procesarea minereurilor auro-argentifere,si urmatoarele aspecte:
Masuri de diminuare a impactului asupra mediului;
Activitati legate de patrimoniul cultural;
Asistenta acordata;
Activitati privind relocarea populatiei .
Titularul proiectului
RMGC este titularul si conducatorul Proiectului Rosia Montana.Compania Gabriel Resources(principalul actionar al RMGC) a inceput lucrarile de explorare in mai 1995,prin efectuarea unui program de foraje pe iazul de decantare inactiv al exploatarii Rosiamin.
Scopul proiectului
Obiectivul Proiectului Rosia Montana este acela de a pune in practica cele mai bune tehnici,precum si tehnologii moderne si verificate,in vederea dezvoltarii unei exploatari miniere pentru aur si argint,a unei uzine de procesare si a infrastructurii aferente.


Fisiere in arhiva (1):

  • Exploatarea Miniera Rosia Montana.pptx

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!