Circuit Turistic

Extras din referat Cum descarc?

In cele mai multe cazuri circuitele se realizeaza cu autocarele, de aceea vom incepe devizul de calcul cu pretul pe km (la stabilirea pretului pe km. se va lua in calcul toate costurile: combustibil, uleiuri, uzura auto, taxe de drum, salariu soferului); perioada de desfasurare a circuitului (sezon, extrasezon); numarul de zile din circuit; dupa care vom stabili pretul de cazare pe persoana in functie de varsta, numar de persoane din grup precum si de categoria unitatii prestatoare : hotel, pensiune, motel, cabana, camping, bungalou; in functie de categoria restaurantului si a numarului de mese solicitate  (pensiune sau demipensiune) vom stabili pretul pe persoana; diurna soferului; diurna ghidului (daca este cazul); comisionul de firma; TVA-ul. Toate aceste calcule ne vor ajuta sa stabilim pretul unui bilet in circuit. Vom avea in vedere si oferte de servicii optionale si de agrement, obligativitatea asigurarii medicale individuale pe toata  perioada derularii programului turistic.
Mai jos este prezentata o oferta de circuit cu toate elementele necesare pentru a fi un adevarat succes.
ITINERARIU : Iasi - Bacau - Brasov -  Sibiu - Deva - Arad - Nadlac - Budapesta - Gratz-West - Travisio - Venetia - Republica Independenta San Marino - Pompei - Insula Capri - Roma - Vatican - Florenta - Viena - Oradea - Cluj - Tg. Mures - Gheorghieni - P. Neamt - Roman - Iasi. Traseul propus totalizeaza 5088 km : in tara 746 km, 386 km in Ungaria, 432 km Austria, 980 km in Italia (km prezentati se vor calcula la dublu dus - intors). 
PRET
350 EUR/ persoana 
SERVICII INCLUSE
- Transport autocar minim 2* 
- Cazare 8 nopti: la hoteluri de tineret, loc in camera cu mai multe paturi si in camping-uri, loc in bungalouri 2-4 persoane
- 3 mic dejunuri
- Ghid atestat 
NU SUNT INCLUSE IN PRET
- Asigurarea medicala 230.000 lei/ persoana
- Taxele de intrare la obiectivele turistice unde acestea se percep (aproximativ 60 euro/ persoana pentru intreg circuitul)
- Mesele si alte cheltuieli personale
EXCURSII OPTIONALE
- Vizitarea insulei Capri cu Grotta di Azzuro: 25 euro / persoana
SUPLIMENT OBLIGATORIU PENTRU SEZON DE VARF
- 20 euro / persoana  perioada 22.07-5.08
INTRARI LA DISCOTECI SI CLUBURI
- Discoteca Fussina - Veneta: intrare libera  Discoteca Alian - Roma: 5 euro / persoana- Discoteca Torezeca - Florenta: 5 euro / persoana- Parcul de distractii Gardaland - Milano: 25 euro / persoana
DATE DE PLECARE 
iunie: 22, 
iulie: 8, 22, 
august: 5, 17, 
septembrie: 3


Fisiere in arhiva (1):

  • Circuit Turistic.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!