Apocalipsa Biblica I Poluarea

Extras din referat Cum descarc?

Sa reamintim ca in Univers distantele dintre stelele fara numar si relativ apropiate sant de mii de miliarde de kilometri, numai in Galaxia noastra existand peste 100 de miliarde de stele. Pentru a parcurge de la un capat la altul Galaxia, lumina are nevoie de 80. 000 de ani. Micsorand si mai mult elementul de volum galactic ajungem in Sistemul Solar, cu Soarele in centru, sistem situat undeva la periferia Galaxiei. Miscarea Sistemului Solar in jurul Galaxiei se realizeaza cu viteza de 230-240km (secunda, adica in jur de 850. 000km (ora. O rotatie in jurul Galaxiei este realizata in 190 milioane de ani terestrii, rotatia insemnind anul Galactic al Soarelui. Pamintul nostru, un glob cu raza medie de 6378km si acceleratia gravitationala medie de 9, 8m (sec, are virsta de aproximativ 20 de ani galactici. Prin similitudine cu omul pe Terra, pentru o fiinta rationala de dimensiuni galactice nici nu au trecut multe minute de ale ei de cand ne studiaza, practic de cand se uita la NOI cei care traim printre stele, populam si poluam scoarta terestra si pe care nu cu multi ani pamanteni in urma evolua un ecosistem curat. Apocalipsa biblica (cap. 8. 10) semnaleaza o situatie care nu depinde de activitatea umana si anume aparitia din cer a unei stele (citat: steaua se numea Pelin), care va ciocni Pamintul in anul 2033 dupa Calendarul biblic, epicentrul acestei ciocniri va fi in oceanul Pacific, in groapa insulelor Mariane. De altfel astronomii moderni au calculat traiectoria unui meteorit care se va apropia de Terra cam in aceia perioada (sa fie oare steaua biblica Pelin? ). Daca (teoretic posibil) ciocnirea va avea loc in ocean, urmarile ar fi catastrofale pentru Planeta Albastra, calculind si numai efectul prabusirii in ocean a bolidului cosmic aprins de frecarea cu atmosfera, stiut fiind faptul ca de pe la 700 de grade Celsius apa se descompune in oxigen si hidrogen la care se va adauga presiunea enorma de contact si scufundarea. Daca ciocnirea va avea loc, catastrofa planetara va duce la o zdruncinare de caracter a indivizilor care se vor salva facind posibila aparitia genomului uman cu 2. 000 de gene mai multe decit cele ale genomului actual, adica aparitia omului viitorului care va trai inca 1. 000 de ani dupa noi.
Poluarea din Apocalipsa biblica (cap. 16. 1) face referire la pericolul pe care il prezinza activitatea umana pentru ecosistemul Terra, indentificind cei 7 mari factori poluanti cu 7 ingeri rai. Dezvoltarea Civilizatiei Noastre se bazeaza pe foc si vibratii in urma carora rezulta fum, praf, coloizi si campuri electromagnetice ale caror efecte insumate la scara planetara nu sant controlabile. Atentia oamenilor de stiinta este de mult atrasa de straturile superioare ale atmosferei care poseda proprietati electrice si unde aerul rarefiat se afla in stare incarcata, la presiuni foarte scazute. Incepand de pe la inaltimea de 70 de km in sus se gasesc in mod natural multi electroni liberi si ioni, ramasite incarcate de atomi si molecule ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Apocalipsa Biblica I Poluarea
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!