Energia solară

Cuprins referat Cum descarc?

STRUCTURA SOARELUI
CAPTAREA ENERGIEI SOLARE
RADIATIA SOLARA
TEHNICI DE CAPTARE A ENERGIEI SOLARE
ILUMINAREA
ENERGIA SOLARA IN ROMANIA
IMPORTANTA ENERGIEI SOLARE
BIBLIOGRAFIE


Extras din referat Cum descarc?

Soarele este cel mai mare corp din sistemul solar continand 98% din masa acestuia. El este o sfera de masa gazoasa incandescenta de la care noi primim caldura si lumina. Are diametrul de 1.391.000 km ceea ce inseamna ca este de 109 ori mai mare decat Pamantul. 
Captarea directa a energiei solare implica utilizarea unor dispozitive artificiale numite colectoare solare, care sunt concepute pentru captarea energiei solare. Energia o data captata, este folosita intr-un proces termic, fie fotoelectric sau fotovoltaic. 
Radiatia solara este radiatia electromagnetica emisa de Soare avand lungimi de unda din intregul spectru al undelor electromagnetice.
Sticla pentru geamuri este, in general, clasificata ca absorbanta si reflexiva. Radiatia solara care nu este reflectata sau absorbita, este transmisa prin fereastra.


Fisiere in arhiva (1):

  • Energia Solara.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!