Determinarea constantei elastice a unui resort

Extras din referat Cum descarc?

Materiale folosite: Suport folosit la fixarea dinamometrului, dinamometru (unul de 1N, al doilea de 2, 5N), taler cu carlig (10g), mase crestate (2 mase de 5g, 2 mase de 10g). Pe ansamblul descris mai sus se aseaza talerul cu carlig, dupa care se adauga treptat masele crestate, notandu-se de fiecare data forta elastica si alungirea resortului. Apoi se calculeaza constanta elastica, dupa formula: Nedeformarea resortului, care depinde de proprietatile materialului din care este alcatuit resortul.
Erorile de citire reprezinta de asemenea cauze ale erorilor, care apar din modul in care citim datele. Privirea trebuie sa fie perpendiculara pe instrumentul de masura.
Alte cauze ale erorilor reprezinta imprecizia instrumentelor, dar si lipsa de indemanare si dexteritate in utilizarea instrumentului. Erorile de calcul pot aparea din neatentie in timpul calculului sau din folosirea gresita a formulelor de calcul.
...


Fisiere in arhiva (1):

  • Determinarea Constantei Elastice A Unui Resort - Varianta 3
    • Referat.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!