Apasati Pe Tech

Extras din referat Cum descarc?

Apasati pe Tech. Rep. Switch S121-I sau butonul de Panel Reset.
Pentru toate modurile cu exceptia modului numarul 9. Pentru aceasta trebuie sa apasati pe S121-I pentru a scoate copiatorul din Tech. Rep. Mode. selecatata pentru uz. Acest test nu poate fi initiat fara a avea de asteptat pana la incalzirea completa.
Se apasa intrerupatorul S121-I SERVICE, apoi 1 Multi-Copy key pentru a pozitiona copiatorul in Test Mode. F va aparea in TENS DIGIT al Multi-Copy Dispay; Se apasa Multi Copy Key de cate ori e nevoie pentru a ajunge la numarul care corespunde Testului dorit. Acest numar va aparea pe ONES DIGIT al Multy Copy Display; Se apasa pe butonul Print pentru a activa Test Mode. Daca doriti sa repetati testul, apasati butonul Print din nou, dupa ce test este complet.
NOTA: In timp ce F8 Test se deruleaza, nu trebuie deschis capacul frontal inferior, capacul sectiunii de trasportare a hartiei sau nu mutati tavile din, sau nu le introduceti la locul lor, deoarece aceasta poate duce la incheierea prematura a testului.
Introducerea unui nou test Se apasa butonul stop pentu a opri testul in derulare.
Se apasa butonul Clear inca o data pentru a anula numarul aratat pe afisajul Multi Copy.
Se apasa butonul Multi-Copy pana la numarul care corespunde noului test pe care doriti sa-l rulati.
Daca nu se deruleaza nici un test, numarul testului dorit poate fi introdus direct fara a trebui sa stergeti numarul anterior. Scoaterea copiatorului din test mode Sunt trei cai pentru a realiza aceasta operatie: Inchideti butonul ON/OFF. Dupa ce testul s-a derulat complet apasati S121-I Service o data.
Dupa ce testul s-a derulat complet apasati butonul Panel Reset.
4-2 TECH. REP. CHOICE MODE Acest copiator este echipat cu noua moduri de functionare care pot fi selectate in functie de dorinta utillizatorului.
Setarea copiatorului in modul Tech. Rep. Choice Procedura: Se ridica capacul frontal superior si se scoate capacul PWB-I al intrerupatoarelor Tech Rep Setting; Se impinge capacul frontal superior Interlock Switch Interloch Jig furnizat.
Se apasa S121-I service o data.
Apoi pe numarul 2 al butonului Multi Copy.
CHO va fi afisat pe indicatorul Magnification Ratio.
Introduceti numarul dorit de copii prin apasarea butonului Multy-Copy. Dupa introducerea CHO apasati S121-I din nou. CH1 va fi afisat pe indicatorul Magnification Ratio.
Apasati succesiv S121-I si copiatorul va trece prin urmatoarele setari: Schimbarea unei setari CH10-CH14: ATDC Detection Level Acest mod permite schimbarea marimii copiei in functie de dorinta utilizatorului.
Procedura: Se ridica capacul frontal superior si se inlatura Tech. Rep. Setting Switches PWB-I; Se impinge capacul frontal superior Interlock Switch Interloch Jig furnizat Alegeti marimea intreaga sau fractionara pe care utilizatorul doreste sa o modifice; Se apasa S121-I service pe PWB-I apoi numarul trei al butonului Multi-Copy. Pe ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Apasati Pe Tech
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!