Unicredit Țiriac Bank

Extras din referat Cum descarc?

Puncte forte:  Private Banking UniCredit este caracterizat de multe puncte forte, printre care: experienta consultantilor nostri, cunoasterea  profunda a pietelor si a strategiilor financiare, atuuri ce au facut posibil ca UniCredit sa-si dezvolte portofoliul de clienti si volumul activelor administrate.
Introducere
UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua central si est europeana a UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrala si de Est (ECE). UniCredit Group este liderul incontestabil pe piata bancara din ECE cu cea mai mare retea din regiune. In ce priveste veniturile si activele totale, Grupul este de doua ori mai puternic decat cel mai apropiat competitor regional.
UniCredit Tiriac Bank este una dintre cele mai importante institutii financiar - bancare din Romania, aflata in top 5 si una dintre cele mai atractive companii listate la Bursa de Valori Bucuresti. O prioritate a activitatii sale este perfectionarea continua a serviciilor si a angajatilor, asa incat calitatea sa fie cea care face diferenta. Cu o cota de piata de aproximativ 5,5%, UniCredit Tiriac Bank este un jucator activ pe piata, devenind, datorita accelerarii implementarii stategiei de crestere, o banca recunoscuta la nivel national.
In principal UniCredit TiriacBank activeaza pe piata ca o banca de retail oferind o gama variata de produse si servicii bancare entitatilor juridice si populatiei. Portofoliul de clienti al bancii este alcatuit din persoane fizice, companii private cu cifra de afaceri medie si mare, IMM-uri, companii din sectorul de stat si alte institutii financiare.
UniCredit Tiriac Bank doreste sa se implice activ pe piata bancara din Romania prin oferirea de produse si servicii de calitate care sa intruneasca cerintele clientilor. Introducerea de produse noi si inovatoare adresate unor segmente de piata bine determinate si utilizand canale de distributie moderne, constituie o permanenta preocupare, a stabilit obiective clare, care sa asigure o crestere echilibrata si o profitabilitate stabila, un standard ridicat de performanta si integritate in toate operatiunile pe care le deruleaza.
I.Prezentare Unicredit Tiriac Bank


Fisiere in arhiva (1):

  • Unicredit Tiriac Bank.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!