Unicredit Țiriac Bank

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Puncte forte: Private Banking UniCredit este caracterizat de multe puncte forte, printre care: experienta consultantilor nostri, cunoasterea profunda a pietelor si a strategiilor financiare, atuuri ce au facut posibil ca UniCredit sa-si dezvolte portofoliul de clienti si volumul activelor administrate.

Introducere

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua central si est europeana a UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrala si de Est (ECE). UniCredit Group este liderul incontestabil pe piata bancara din ECE cu cea mai mare retea din regiune. In ce priveste veniturile si activele totale, Grupul este de doua ori mai puternic decat cel mai apropiat competitor regional.

UniCredit Tiriac Bank este una dintre cele mai importante institutii financiar - bancare din Romania, aflata in top 5 si una dintre cele mai atractive companii listate la Bursa de Valori Bucuresti. O prioritate a activitatii sale este perfectionarea continua a serviciilor si a angajatilor, asa incat calitatea sa fie cea care face diferenta. Cu o cota de piata de aproximativ 5,5%, UniCredit Tiriac Bank este un jucator activ pe piata, devenind, datorita accelerarii implementarii stategiei de crestere, o banca recunoscuta la nivel national.

In principal UniCredit TiriacBank activeaza pe piata ca o banca de retail oferind o gama variata de produse si servicii bancare entitatilor juridice si populatiei. Portofoliul de clienti al bancii este alcatuit din persoane fizice, companii private cu cifra de afaceri medie si mare, IMM-uri, companii din sectorul de stat si alte institutii financiare.

UniCredit Tiriac Bank doreste sa se implice activ pe piata bancara din Romania prin oferirea de produse si servicii de calitate care sa intruneasca cerintele clientilor. Introducerea de produse noi si inovatoare adresate unor segmente de piata bine determinate si utilizand canale de distributie moderne, constituie o permanenta preocupare, a stabilit obiective clare, care sa asigure o crestere echilibrata si o profitabilitate stabila, un standard ridicat de performanta si integritate in toate operatiunile pe care le deruleaza.

I.Prezentare Unicredit Tiriac Bank

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Unicredit Tiriac Bank.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
5/10 (6 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
1 840 cuvinte
Nr caractere:
10 512 caractere
Marime:
16.65KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Finanțe
Tag-uri:
banci, finante
Predat:
la facultate
Materie:
Finanțe
Sus!