Sisteme si Aplicatii Informationale Financiar-Monetare - Prezentarea a Doua Softuri de Aplicatie Destinate Administrarii Afacerilor

Extras din referat Cum descarc?

Prezentare a 2 soft-uri de aplicatie destinate administrarii afacerilor
Cele doua soft-uri analizate sunt Neomanager versiunea 4.0 si Manager Financiar versiunea 3.6.
Caracteristici generale Neomanager 4.0
Pachetul integrat neomanager pentru Windows se adreseaza firmelor mici si mijlocii de orice tip: de la cele cu profil general la cele de distributie, comert, productie, servicii sau import-export. 
Neomanager este o solutie integrata care asigura informatizarea unei firme permitand conlucrarea tuturor compartimentelor acesteia: financiar-contabil, desfacere, aprovizionare, productie si nu in ultimul rand de conducere. 
Ofera posibilitatea evidentei stocurilor atat cantitativ cat si valoric in lei si valuta, pe mai multe gestiuni si pentru mai multe societati. Modulele de gestiune, productie, servicii si salarizare realizeaza legatura cu modulul de contabilitate prin generarea automata a notelor contabile corespunzatoare operatiunilor efectuate. 
Permite urmarirea individuala a produselor dupa serii, si prin aceasta, gestiunea si verificarea garantiilor, atat fata de clienti cat si fata de furnizori, iar pe de alta parte permite urmarirea individuala dupa documente a platilor catre furnizori si a incasarilor de la clienti. 
Produsul se adreseaza atat producatorilor si distribuitorilor de produse electronice, electrocasnice, calculatoare si alte echipamente hardware sau de folosinta indelungata, cat si firmelor cu alte activitati productive, comerciale sau import-export. 
Modulul de salarizare permite acordarea retributiilor pentru salariati in regim de regie, acord sau mixt. Diferitele sume si sporuri care pot fi acordate salariatilor precum si diversitatea de raportari care pot fi obtinute fac din modulul de salarizare o aplicatie moderna si flexibila, adaptabila la cele mai performante sisteme de salarizare din momentul actual. 
Componenta pentru personalizarea rapoartelor permite definirea unor rapoarte specifice, flexibile, cu posibilitati multiple de grupare, sortare, stabilire design (stil de raport, inserare obiecte OLE, etc).
Caracteristici generale Manager Financiar 3.6
Versiunea 3.6 - Manager Financiar a ajuns la versiunea 3.6. Unul dintre cele mai bune ERP-uri de conceptie romaneasca. E tot ceea ce are nevoie afacerea ta pentru a se dezvolta: accesibilitate, siguranta, fiabilitate, usurinta in folosire.
Sistem integrat de contabilitate si gestiune (Enterprise Resource Planning), cu care se pot planifica activitatile din cadrul organizatiei, in vederea gestiunii eficiente a tuturor resurselor: materiale, furnizori, clienti, produse si servicii, locatii, gestiuni, trezorerie etc. 
Manager Financiar este o marca inregistrata a SC Soft Expert SRL. Manager Financiar este un produs licentiat ORDA prin certificatul numarul 1035/16.05.2003. 
Manager Financiar este o aplicatie ce se adreseaza organizatiilor medii si mari, care a fost conceputa si dezvoltata cu ajutorul celor mai noi tehnologii si instrumente informatice. 
Este un sistem integrat de contabilitate si gestiune, cu care se pot planifica activitatile din cadrul organizatiei, in vederea gestiunii eficiente a tuturor resurselor: materiale, furnizori, clienti, produse si servicii, locatii, gestiuni, trezorerie etc. 
Programul a fost conceput integral in vederea rezolvarii problemelor specifice mediului economic romanesc. 
Manager Financiar este un produs performant care pune la dispozitia utilizatorilor cele mai noi concepte economico-financiare, oferind un mediu de lucru modern, adaptat cerintelor internationale. 
Dintre caracteristicile mai importante ale sistemului amintim: 
- Programul este conceput in concordanta cu cerintele Legii Contabilitatii nr. 81/1992 republicata, Ordinului nr. 94/2001, Ordinului nr. 306/2002 al Ministrului Finantelor pentru aprobarea Reglementarilor contabile simplificate, armonizate cu directivele europene; 
- Programul lucreaza in sistem multifirma; 
- Structura modulara: exista module specifice fiecarei functiuni in parte;


Fisiere in arhiva (1):

  • Sisteme si Aplicatii Informationale Financiar-Monetare - Prezentarea a Doua Softuri de Aplicatie Destinate Administrarii Afacerilor.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!