Protectia si Securitatea Informatiilor Financiar Contabile la Huge Construct SRL

Extras din referat Cum descarc?

SC HUGE CONSTRUCT SRL
SC HUGE CONSTRUCT SRL a fost infiintata in februarie 2005 , avand sediul social in judetul Iasi , comuna Ciurea , sat Lunca Cetatuii . Cu un capital social subscris si varsat in valoare de 262000 lei detinut in procent de 100 % de dl. Ing. Vizitiu Sergiu Constantin , are ca obiect de activitate "Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale " conform clasificarii CAEN . De asemenea detine un depozit de materiale de constructii in aceiasi locatie . Este o firma platitoare de TVA si de impozit pe profit inca din prima luna de la infiintare . Sediul social se afla intr-o cladire proprie cu 2 etaje . Accesul in cladire se face pe baza de cartela magnetica sau prin deschiderea usilor din interior . Exista sistem de alarma si de supraveghere video.
Societatea lucreaza cu un numar mediu de 190 salariati crora li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei . Fiind o societate care activeaza in domeniul constructii lor, numarul angajatilor variaza functie de volumul lucrarilor contractate si de anotimp.
Departamentul financiar - contabil este format din opt persoane, absolventi cu studii superioare :
-un contabil - sef
-un specialist resurse umane
-un specialist IT
-cinci contabili
Pentru a ne dezvalui cateva informatii referitoare la protectia si securitatea informatiilor financiar - contabile am conceput un set de 10 intrebari deschise pe care le-m adresat d-nei Manuiela Eliza Ciochina - specialist resurse umane din cadrul SC HUGE CONSTRUCT SRL Iasi si d-nei Irina Olaru - contabil sef
CHESTIONAR PRIVIND POLITICA DE PROTECTIE SI SECURITATE A INFORMATIILOR FINANCIAR - CONTABILE LA SC" HUGE CONSTRUCT "SRL - IASI
1.Care sunt principalele mijloace tehnice de prelucrare si stocare a datelor in firma dumneavoastra?
2. Reteaua de calculatoare este conectata la internet?
3. Prin ce mijloace asiguratii protectia informatiilor economice ?
4. Cum sunt clasificate documentele contabile din punct de vedere al securitatii informatiilor ?
5. Angajatii firmei pot introduce in unitate dispozitivele mobile , le pot folosi in scop de business?
6.In cazul in care un angajat pierde un dispozitiv mobil pe care are stocate date ce privesc firma dumneavoastra , ce obligatii are ?
7.Daca un angajat gaseste un dispozitiv de stocare a datelor "pierdut "cum trebuie sa actioneze ?
8.Folositi calculatoarele publice pentru a efectua tranzactii bancare sau pentru achizitii onlline ? Accesati link-urile sau deschideti atasamente ce vin din partea unor expeditori necunoscuti?
9.Cum asigurati transmiterea intormatiilor in interiorul unitatii?
10.Cum stocati informatiile si ce metode utilizati pentru casarea lor ?
1.Care sunt principalele mijloace tehnice de prelucrare si stocare a datelor in firma dumneavoastra ?
Ln firma HUGE CONSTRUCT SRL , principalele mijloace tehnice de preluare , prelucrare si stocare a datelor sunt calculatoarele electronice structurate intr-o retea.De asemenea dispunem si de cinci imprimante performante cu laser . Suportii informationali sun : documentele si registrele contabile , dosare, CD-uri ,DV-diuri , stick-uri.


Fisiere in arhiva (1):

  • Protectia si Securitatea Informatiilor Financiar Contabile la Huge Construct SRL.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!