Prezentarea unei situații neetice la locul de muncă

Cuprins referat Cum descarc?

. Introducere..........................................................................................3
2. Prezentarea situatiei................................................................................3
3. Parerea personala..........................................................................................................4
4. Parerea altora................................................................................................................4
5. Concluzii........................................................................................................................4
6.Educatia morala..........................................................................................................4


Extras din referat Cum descarc?

In acest eseu voi prezenta un caz neetic care a aparut in cadrul firmei S.C. Euroimpex SRL la care o cunostinta de-a mea a dorit sa se angajaze, dar a fost refuzata datorita "relatiilor" concurentilor.
S.C. Euroimpex SRL s-a prezentat ca o societate respectabila, in care oamenii sunt angajati pe baza de compentente si cunostiinte si am fost profund dezamagit sa aud ca s-a facut o angajare pe nedrept.
2. Prezentarea situatiei
Asa cum bine se stie, orice companie are o responsabilitate economica si sociala fata de societate, fata de public. Prin acest public se inteleg atat angajatii si conducerea societatii, cat si clientii, furnizorii, bancile, investitorii si oricine foloseste vreo informatie de la societatea respectiva.
S.C. Euroimpex SRL isi desfasura activitatea in domeniul financiar-contabil. Este un cabinet de contabilitate respectabil, in care lucrau mai multi experti contabili. Intrucat societatea acoperea un segment important al pietei financiar-contabile din Oradea, consider ca si informatiile furnizate de ea erau importante economiei Bihorului si nu numai.
Aceasta persoana era si ea expert contabil si avea o experienta vasta in domeniul contabilitatii. Cunostea mai multe limbi straine, opera in mai multe programe de contabilitate si era permanent la zi cu noutatile legislative. Cand a aflat ca S.C. Euroimpex SRL are un post liber, s-a hotarat sa participe si ea la concurs. I s-a spus din diverse surse ca nu prea isi are rost concursul, deoarece se stia deja cine il va ocupa, ea a hotarat totusi sa se bazeze pe propriile cunostiinte si experiente si sa participe in speranta de-a obtine postul.


Fisiere in arhiva (1):

  • Prezentarea unei Situatii Neetice la Locul de Munca.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!