Practică de specialitate - SC Club Nic’s SRL

Extras din referat Cum descarc?

I.Prezentarea de ansamblu afirmei S.C. CLUB NIC'S SRL, HOTEL ZAN - VOINEASA
1.1 Statutul juridic
SC CLUB NIC'S SRL a luat fiinta in anul 2005 in urma hotararii judecatoresti din data de 12.12.2005, fiind inregistrata la Registrul Comertului sub , avand codul fiscal 
Societatea isi desfasoara activitatea la punctul de lucru ZAN HOTEL in Voineasa pe strada I. GH. DUCA nr. 136 A, judetul Valcea.
Capitalul social depus la infiintarea societatii a fost de 15.000 RON.
Veniturile firmei provin din vanzarea serviciilor hoteliere.
1.2 Profil de activitate
Conform celor inscrise in statut S.C. CLUB NIC'S S.R.L are un profil de prestare de servicii dupa cum urmeaza :
*cod CAEN 5510 :Hoteluri si alte facilitati de cazare similare.
1.3 Dimensiunea si complexitatea activitatii
Domeniul de activitate inscris in Ceritifcatul de Inregistrare la Registrul Comertului este urmatorul: servicii si activitati de turism, hoteliere si de agrement, in nume propriu.
Hotelul ZAN**** are o pozitie excelenta in statiunea Voineasa pe valea raului Lotru, in partea de sud a Muntilor Lotrului si la o altitudine de 600- 800m.
Personalul angajat al societatii este format din 20 persoane structurate pe diverse categorii si niveluri ierarhice.
Zan Hotel este construit pe o suprafata de 7.000 mp, avand urmatoarea structura: 16 camere twin duble si 4 camere matrimoniale duble. Camerele sunt dotate cu:
- TV color
- Minibar
- Baie
- Internet (prin cablu sau wi-f)
- telefon cu acces international
- aer conditionat
- acces pe baza de cartela magnetica - deplina siguranta.
Turistii beneficiaza totodata de numeroase dotari si facilitati: piscina pentru adulti si pentru copii, jacuzzi la piscina, sezlonguri gratuite la piscina, parcare spatioasa - gratuit, in limita locurilor disponibile, bar, restaurant cu diverse specialitati specifice zonei, salon de mic dejun, room-service, schimb valutar, sala de conferinte, sala de fitness, masaj, sauna -umeda si uscata.
2.Studiul sistemului actual de management:
Pentru exercitarea rationala a ansamblului de procese si relatii de management, firma a definit sistemul sau de management pe care l-a dezvoltat astfel: 
- Subsistemul organizatoric 
- Subsistemul informational
- Subsistemul decizional
- Subsistemul metodologic
- Subsistemul altor elemente ale sistemului de management
1. Subsistemul organizatoric - este exprimat de principala sa componenta - structura organizatorica, proiectata corespunzator cerintelor obiectivelor firmei 
2. Subsistemul informational - este situat la nivelul nevoilor actuale si permite dezvoltarea treptata a sistemului informatic. Sunt listate pentru toate subdiviziunile firmei: 
- datele si informatiile care se prelucreaza clasic si automat, 
- purtatorii de informatii si circuitele informationale,
- mijloacele de prelucrare a datelor,
- destinatarii care stocheaza documentele, 
astfel incat, personalul de conducere si cel de executie poate dispune, in timp util, de informatiile necesare derularii activitatilor, subactivitatilor, pentru care au atributiile si sarcinile consemnate in fisele posturilor sau instructiunile de efectuare a serviciului. 
3. Subsistemul decizional - este proiectat, comunicat si implementat, la nivelul organelor de conducere si al componentelor firmei - fiind elaborate si transmise instructiuni specifice a caror aplicare permite delimitarea categoriilor de decidenti, a competentelor lor si a aplicarii riguroase a proceselor decizionale la toate nivelele ierarhice.


Fisiere in arhiva (1):

  • Practica de Specialitate - SC Club Nic's SRL.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 5 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!