Legea lui Okun

Extras din referat Cum descarc?

Economia globala isi revine dupa cea mai profunda recesiune cu care s-a confruntat  de la al doilea Razboi Mondial si pana in prezent, insa modul si viteza de recuperare difera in mod semnificativ de la regiune la regiune si de la economie la economie. In cazul economiilor avansate care au fost afectate in mod direct de criza financiara actuala, recuperarea este de asteptat sa fie lenta si de durata; in acest context somajul ridicat si persistent reprezinta o provocare pentru economii atunci cand este vorba de masurile de politica monetara ce trebuie puse in practica 
Un posibil punct de plecare in vederea influentarii ratei de crestere a unei economii il reprezinta si legea lui Okun.Conform acesteia, s-a demonstrat ca exista o relatie indirecta intre rata de crestere a produsului intern brut si rata somajului.


Fisiere in arhiva (1):

  • Legea lui Okun.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!