Institutii de Credit Exemplu Compania Rocredit

Extras din referat Cum descarc?

Infiintata in ianuarie 2007, prin aportul de capital al 93 persoane fizice si juridice, RoCredit IFN S.A. urmareste sa acopere piata locala, regionala, ulterior nationala.
RoCredit IFN a primit avizul de functionare din partea Bancii Nationale a Romaniei in martie 2007.
Capitalul social al societatii la infiintare era de 1 milion Euro si a crescut progresiv in functie de tipul de produse de creditare oferite si numarul de sucursale deschise in teritoriu pana la 3 milioane Euro in decembrie 2007, 4 milioane Euro in decembrie 2008, 4,6 milioane Euro in decembrie 2009, 5 milioane Euro in decembrie 2010.
Suntem flexibili si transparenti in a diagnostica necesitatile clientilor nostri, indiferent de natura acestora, si a le propune solutia de creditare optima.


Fisiere in arhiva (1):

  • Institutii de Credit Exemplu Compania Rocredit.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!