Guvernanta Corporativa - Electroaparataj

Extras din referat Cum descarc?

Capitolul I - Caracterizarea mediului de afaceri in care evolueaza
S.C. ELECTROAPARATAJ S.A.
1.1. Date de identificare
ELECTROAPARATAJ S.A. este o companie care se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale, fiind una dintre companiile recunoscute din Bucuresti, cu un capital social de 6.461.535 RON.
Societatea comerciala Electroaparataj S.A. este o persoana juridica romana, avand forma juridica de societate pe actiuni, desfasurandu-si activitatea in conformitate cu legile romane si cu statutul societatii.
Electroaparataj este principalul producator roman de aparataj industrial de joasa tensiune si pentru instalatii, precum si un important furnizor de confectii metalice usoare si servicii in domeniul prelucrari metale, acoperiri protectii anticorozive.
Tabelul 1.1. Informatii generale S.C. ELECTROAPARATAJ S.A.
Denumire societate ELECTROAPARATAJ S.A.
Cod fiscal / CUI 51
Cod Registrul Comertului J/40/309/1991
Adresa BUCURESTI, Sector 2, Bdul Pierre de Coubertin nr. 3 - 5
Localitate BUCURESTI
Judet BUCURESTI
Tara Ro
Pagina internet www.electroaparataj.ro 
Domeniu de activitate Fabricarea aparatelor de distributie si control a electricitatii 
Cod CAEN (Rev.2) 2712 
Scurt istoric
S.C. ELECTROAPARATAJ S.A. a luat fiinta in 1990 (H.G. 1327/21.12.1990), prin transformarea intreprinderii industriale de stat ELECTROAPARATAJ - infiintata in 1949.
In perioada 1990 - 1995, societatea a avut un capital integral de stat. Ca urmare a programului de privatizare in masa, in 1996 o cota de 60% din capitalul social al ELECTROAPARATAJ S.A. a fost supusa privatizarii prin cupoane si certificate, aceasta fiind prima etapa de privatizare a societatii. O a doua etapa a avut loc in anul 1997, cand Fondul Proprietatii de Stat a vandut prin oferta publica cota de actiuni reprezentand restul
de capital pe care il mai detinea, astfel incat, in present, ELECTROAPARATAJ S.A. este o societate privatizata in totalitate.
La data de 30 iunie 2005, Electroaparataj S.A. a fuzionat prin absorbtie cu societatile comerciale Electrotehnica S.A., Aparataj Electric S.A. Titu si Romarta 2000 S.R.L. De la aceeasi data s-au infiintat sucursalele Electroaparataj S.A., Sucursala Electrotehnica si Electroaparataj S.A., Sucursala Aparataj Electric Titu, inchisa temporar cu data de 15.11.2007.
In anul 2007, Electroaparataj S.A. a initiat o masiva relocare a productiei in trei locatii: una la Titu, la sediul sucursalei locale, una in Bucuresti, la sediul societatii Proprietati Est S.A. si o a treia la Targoviste, la sediul societatii Romlux S.A Utilizarile de numerar aferente activitatii de relocare in 2007, atat investitii cat si cheltuieli, au depasit 14.500.000 RON, fara a lua in consideratie pierderile de activitate datorate relocarii.
In perioada de raportare au intervenit modificari notabile in planul de afaceri al societatii. Activitatea de relocare a consumat o parte importanta din resursele societatii. Cu toate acestea, activitatea de vanzari si productie a fost afectata doar in mica masura, in 2007, impactul semnificativ fiind asupra costurilor si a profitabilitatii firmei.
Relocarea s-a finalizat in august-septembrie 2008, cand, practic toate societatile nou infiintate au functionat de sine statator, S.C.ELECTROAPARATAJ S.A. ramanand cu productia si comercializarea aparatajului electric de joasa tensiune.


Fisiere in arhiva (1):

  • Guvernanta Corporativa - Electroaparataj.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!