Fiscalitate - SOCEP SA

Extras din referat Cum descarc?

Prezentarea firmei
SOCEP S.A. Constanta s-a infiintat in anul 1991 ca urmare a restructurarii fostei IEPMTTC, unde functiona ca sectie specializata in derularea containerelor si a materiilor prime siderurgice. Prima etapa, a vizat organizarea societatii, astfel incat sa poata derula atat la import cat si la export intreaga gama de marfuri generale existente pe piata, fiind necesara in aceasta etapa dotarea cu utilaje necesare manipularii acestora (autostivuitoare de toate capacitatile, capabile sa lucreze atat la magazii si la teren, cat si in interiorul hambarelor, scule si dispozitive necesare manipularii marfurilor de toate sortimentele si capacitatile). 
S-a avut in vedere imbunatatirea conditiilor de depozitare in magaziile care apartin societatii si extinderea acestor spatii de depozitare prin inchirieri de magazii acoperite si platforme descoperite de la CN Administratia Porturilor Maritime Constanta S.A. 
In ceea ce priveste terminalul de containere, s-a procedat la imprejmuirea acestuia, precum si la imbunatatirea conditiilor de depozitare a containerelor goale / pline, a containerelor frigorifice. 
La ora actuala, prin informatizarea terminalelor, atat gestiunea terminalului de containere cat si cea de marfuri generale se tine computerizat; intreaga activitate de administrare este computerizata. 
Pentru atragerea traficului de tranzit, societatea s-a asociat pentru constituirea de noi companii de exploatare portuara precum : TRANSOCEP S.A. - specializata in derularea de marfuri chimice si vrac si UNITED SHIPPING AGENCY SRL CONSTANTA pentru cereale vrac. 
Incepand cu anul 1998, SOCEP S.A. si-a extins activitatea in Portul Constanta Sud Agigea, unde a concesionat teren (4000 mp) si a amenajat platforme de depozitare, unde poate opera intreaga gama de marfuri generale. 
Din 2001 societatea este membru FIATA si, in acelasi an, a implementat sistemul de Management al Calitatii, pe standard ISO 9001/2001, acesta venind ca o confirmare a politicii SOCEP de mentinere si crestere a reputatiei de furnizor de servicii de calitate prin orientarea catre clientii. Din anul 2004 SOCEP S.A. detine certificatul "Punctul Verde" 
Servicii oferite : 
- Transbordare marfuri generale, vrac solide si containere in / din nave maritime, fluviale si mijloace de transport terestre;
- Depozitare marfuri generale si containere in magazii si pe platforme
- Depozitare containere frigorifice
- Expeditii interne si internationale de marfuri si containere
- Amararea marfurilor in nave si pe alte mijloace de transport
- Sortare, lotizare, marcare marfuri
- Insacuire marfuri vrac
Firma este platitoare de impozitul pe profit.
In cele ce urmeaza, vom prezenta modul de calcul al impozitului pe profit pentru 2008


Fisiere in arhiva (1):

  • Fiscalitate - SOCEP SA.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!