Finantarea Imobiliara Rezidentiala din Spania

Cuprins referat Cum descarc?

CUPRINS
1.1 Aspecte conceptuale si actorii pietei imobiliare 3
1.2 Piata imobiliara din Spania 9
1.3 Finatarea imobiliara in Spania 12
Bibliografie 16


Extras din referat Cum descarc?

1.1 Aspecte conceptuale si actorii pietei imobiliare
Piata imobiliara se defineste ca un grup de persoane sau firme care intra in contact in scopul de a efectua tranzactii imobiliare. Participantii la aceasta piata schimba drepturi de proprietate contra unor bunuri, cum sunt banii.
Cumpararea de proprietate nu este usor nicaieri, dar devine chiar mai complicata daca avem de a face cu o piata de proprietate necunoscuta si restrictii legale ale unei tari straine. 
1. Cumpararea de proprietati in Spania
Odata stabilite locatiile posibile de cumparare in Spania, trebuie sa decideti cu privire la tipul de proprietate, trebuie luate in considerare si optiunile de cumparare si taxele asociate cu cumpararea.
Atunci cand se cumpara o casa oriunde, nu este recomandabil sa fie in prea multa graba - si Spania nu este o exceptie. Cei mai multi experti, va recomanda sa inchiriati inainte de a cumpara exceptia cazului in care sunteti absolut sigur de ceea ce doriti, cat de mult doriti sa platiti. 
Sa aveti o buna privire in jur in regiunea aleasa si obtineti o imagine exacta a tipurilor de proprietati disponibile, preturile lor relative si ceea ce puteti obtine din banii.
Cu toate acestea, inainte de a face acest lucru, ar trebui sa faceti o lista completa a ceea ce vreti si nu de la o casa, astfel incat sa puteti restrange campul si economisi. In majoritatea domeniilor, proprietatile de vanzare include ferme abandonate, case nemodernizate, sate, vile si apartamente moderne, si o gama larga de vile. Puteti cumpara, de asemenea, o parcela de pamant si arhitectul-proiectant va construi casa la specificatiile dumneavoastra.
Pentru a reduce sansele de a face o eroare atunci cand se cumpara scump intr-o regiune necunoscuta, este deseori prudent sa se inchirieze o casa in cea mai rea perioada a anului. Acest lucru permite familiarizarea cu regiunea si vremea, ofera un timp suficent pentru a vizita casele de vanzare. Nu exista nici o lipsa de proprietati de vanzare chiar in multe zone exista o saturare si orice tip de proprietate pe care il cautati, veti avea o abundenta din care sa aleageti.
Greseli frecvente facute de cumparatori :
o Cumpararea in zone gresite; 
o Cumpararea unei case care este dificil de a o revinde. 
o Cumpararea unei proprietati pentru renovare si subestimarea costurile de refacere. 
o Neavand un sondaj realizat pe o proprietate veche. 
o Neinstituirea de consiliere juridica. 
o Nu include clauze necesare conditionate in contract. 
Subrogarea este una dintre legile spaniole prin care cumparatorii de proprietate ar trebui sa fie constienti de aceasta lege, prin care datoriile de proprietate, inclusiv ipoteci, taxele si impozitele locale comunitatii, raman cu proprietatea si sunt mostenite de catre cumparator.
2. Agentii imobiliari 
Marea majoritate a vanzarilor sunt gestionate de catre agenti imobiliari. Multi agenti spanioli, au publicatii si site-uri dintre care unele includ tururi virtuale de proprietate. Majoritatea agentilor spaniole au personal care vorbeste limba engleza si altele.
Cele mai multe agentii au filiale si ofera "post-vanzare", servicii, ajuta obtinerea de consultanta juridica si asigurari, utilitati, decoratiuni interioare si constructori, ele pot oferi, de asemenea, un management si un serviciu de inchiriere pe numele proprietarilor non-rezidenti. Agentii pot primi comisioane pentru recomandari si nu pot primi, prin urmare, consiliere independenta. 
Agentii imobiliare spaniole nu sunt reglementate prin lege. Exista, totusi, multi agenti care sunt calificati profesional cu licenta. Acestia sunt membri unor asociatii profesionale care au asigurare de raspundere civila profesionala, desi pot fi minime.


Fisiere in arhiva (1):

  • Finantarea Imobiliara Rezidentiala din Spania.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!