Easy Pass

Extras din referat

EasyPass ofera consumatorilor o alternativa convenabila la numerar, care permite platilor de valoare mica sa fie realizate rapid, usor si in siguranta. De acum incolo, consumatorii nu mai trebuie sa aiba la ei numerar sau maruntis, sa treaca cardul prin cititor sau sa semneze chitante pentru tranzactiile PayPass cu o valoare mai mica de 200 lei(pentru cumparaturile de peste 200 lei, trebuie in continuare sa se semneze si sa se emita chitanta). Suma limita este stabilita de catre utilizator ori de cate ori doreste prin informarea bancii emitente. Utilizatorii nu fac decat sa treaca cardul lor EasyPass prin fata cititorului "contactless" instalat comercianti si tranzactia este realizata.
Caracteristici noi
1.Cardurile EasyPass includ si tehnologia bazata pe banda magnetica, astfel ca aceste carduri pot fi utilizate ca si celelalte oriunde in lume. 
2. EasyPass permite, de asemenea, comerciantilor sa-si deserveasca clientii mai bine. EasyPass micsoreaza timpul petrecut de consumatori la casa (operatiunea de plata dureaza maxim 5 secunde), reduce costurile legate de administrarea numerarului, mareste eficienta si ofera posibilitati multiple de diferentiere.
3. Tehnologia EasyPass poate fi utilizata impreuna cu o serie intreaga de dispozitive care se potrivesc la un breloc de chei sau la telefonul mobil, in functie de dorinta clientului, in schimbul unei sume suplimentare de bani.
4. Posesorii acestor carduri isi pot primi salariul pe acesta si totodata se pot indatora cu pana la 3 salarii atunci cand au nevoie de fonduri suplimentare.
5. La inmanarea acestui card clientului i se pune la dispozitie un cont si o parola gratuit prin care acesta isi poate gestiona si verifica situatia contului de pe Internet, poate efectua plata facturilor la utilitati (energie electrica, gaz, telefon - Romtelecom, Orange, Vodafon, Cosmote) care totodata sunt scutite de comisioane.
6. Odata cu deschiderea contului, clientul poate beneficia in schimbul unui comision lunar si de asigurare de spitalizare in caz de accident, sau pentru interventii chirurgicale.
Alte caracteristici
o Durata de valabilitate a cardului este de 5 ani, cu posibilitatea de reinnoire automata. 
o Cardul se poate utiliza atat in tara, cat si in strainatate.
o Accesul la card este garantat 24 de ore din 24 la orice cititor contactless din tara si din strainatate. 
o Poate fi folosit si in mediul electronic: ATM-uri si POS-uri.
o Cu acest card titularii beneficiaza de reduceri de pret de 10 % in retelele de magazine cu care are


Fisiere in arhiva (1):

  • Easy Pass.doc

Imagini din acest referat

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!