Credite pentru Investitii

Extras din referat Cum descarc?

Caracteristici:
o se acorda in RON si valuta clientilor persoane juridice, indiferent de forma de proprietate, pe termen mediu si lung (se acorda si pe termene mai mici de 12 luni);
o finantarea poate acoperi cel mult 85% din valoarea totala a investitiei, 15% fiind sursele proprii ale imprumutatului;
o rata anuala a dobanzii perceputa de banca poate fi modificata de catre aceasta, pe intreaga perioada de creditare, in functie de costurile resursei de finantare.
Conditii de creditare:
o acordarea creditului se va face numai dupa prezentarea autorizatiei de constructii si analizarea conformitatii acesteia cu documentatia tehnica inaintata bancii;
o asigurarea surselor pentru rambursarea creditelor si plata dobanzilor aferente, la scadentele stabilite.
Documente necesare:
o studiu de fezabilitate;
o documentatia tehnico-economica a obiectivului de investitii;
o autorizatia de constructie cu toate avizele si acordurile necesare obtinerii acesteia;
o lista cheltuielilor de capital pentru investitia aprobata;
o actele privind situatia juridica a terenului.
Avantaje:
o creditul completeaza sursele proprii pentru realizarea de noi capacitati de productie, modemizarea si/sau retehnologizarea celor existente;
o perioada de gratie pentru plata ratelor de credit;
o consultanta gratuita pentru intocmirea documentatiei de creditare.
Creditul pentru investitii este un produs oferit de OTP Bank Romania clientilor sai, in scopul finantarii activitatii de investitii, in completarea surselor proprii ale acestora, pentru intreaga activitate de investitii sau pentru anumite obiective (proiecte) de investitii.
Acest credit este destinat finantarii a maxim 90% din costul total al investitiei, fara TVA, putandu-se ajunge pana la 100% in cazul clientilor care acceseaza fonduri europene din care, ulterior, se va rambursa o parte din creditul initial acordat de banca. In situatia in care clientul nu dispune de sursele necesare finantarii TVA-ului aferent investitiei, banca poate acorda, de asemenea, un Credit cash cu aceasta destinatie.
OTP Bank Romania finanteaza investitii pe termen scurt, mediu si lung, termen corelat cu valoarea si destinatia creditului, complexitatea investitiei, necesitatile societatii, sursele si capacitatea de rambursare a acesteia.
Finantarea se poate realiza si sub forma de credit-punte (bridge loan), pe termen scurt sau mediu, ca urmare a faptului ca fluxul de numerar generat pana la scadenta creditului este insuficient pentru a acoperi integral serviciul datoriei bancare.
Rambursarea creditului-punte poate fi realizata din urmatoarele surse:
o refinantarea creditului-punte acordat initial prin intermediul unui credit pe proiect (credit de investitie aferent dezvoltarii proiectului); 
o veniturile generate din vanzarea activului finantat prin creditul-punte; 
o surse provenite de la actionarii /sponsorii societatii care a contractat creditul-punte; 
o Fonduri Europene. 
OTP Bank
Denumire:
Credit de investitii pentru microintreprinderi
Tipul creditului:
Credite persoane juridice
Banca:
OTP Bank
Descriere:
Achizitionarea de echipamente copiatoare, imprimante, fax-uri, computere, aparate de masura si control etc., utilaje si mijloace de transport noi.
Facilitati:
o Este destinat microintreprinderilor cu cifra de afaceri mai mica sau egala cu echivalentul a 250.000 EUR conform ultimului bilant anual.
o Nu se solicita avans.
o Garantia este reprezentata de bunurile achizitionate din credit.
o Timpul de acordare foarte redus.
o Documentatia solicitata este simpla.


Fisiere in arhiva (1):

  • Credite pentru Investitii.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!