Credite de Nevoi Personale

Extras din referat Cum descarc?

Se vorbeste foarte mult astazi despre "Banca Electronica", Home Banking, Electronic Banking si multi alti astfel de termeni rasunatori. Multe banci si institutii financiare internationale ofera servicii electronice pentru clientii lor. Aparitia si evolutia Internet-ului a facut ca serviciile care inainte erau disponibile unui numar mai restrans de clienti si in conditii speciale privind liniile telefonice, terminalele specializate etc. sa fie acum disponibile unui numar mult mai extins de potentiali utilizatori.Pentru ca sistemul e-credit sa fie efficient, el trebuie sa ofere un grad ridicat de adaptabilitate la conditiile concrete de utilizare; pentru aceasta sistemul trebuie sa fie scalabil si sa ofere o buna integrare cu celelalte componente functionale ale unitatilor bancare.O banca isi poate extinde serviciile la sediul clientului cu ajutorul sistemelor electronice prin intocmirea dosarelor de creditare pentru imprumuturi destinate persoanelor fizice. e-credit poate fi proiectat ca un complement al sistemului informatic utilizat de institutia de analiza economico-financiara in mod curent, adaugand noi facilitati de electronic banking, deschizand practic un "ghiseu" al bancii la sediul clientilor acesteia.In acest sistem vor fi introduse de catre bancile comerciale a tuturor ofertelor din domeniul creditelor. Fiecare banca va avea un nume de identificare si o parola pentru a-si introduce fiecare propria-i oferta si pentru a impiedica aceesul altei institutii de credit sa actualizeze datele acesteia.Sistemul va permite clientilor introducerea venituri nete realizate dupa autentificarea in sistem cu ajutorul uni nume de utilizator si a unei parole de acces. Clietul va transmite catre banca dosarul de credit on-line. Dupa prelucrare, la urmatoarea conectare intre client si banca sunt transmise inapoi clientului confirmarile operatiilor facute, apoi acesta va fi programat la o data ulterioara pentru a se prezenta la institutia bancara in vederea ridicarii resurselor financiare necesare. 
Cetelem 
Cetelem, compania numarul 1 in furnizarea de credite de consum in Europa Continentala, anunta lansarea oficiala in Romania a C-net, creditul de nevoi personale prin internet cu aprobare si transmitere contract online, se arata intr-un comunicat al companiei.
Creditul C-net permite atat aplicarea solicitarii imprumutului, cat si transmiterea aprobarii online, in maximum 10 minute.
C-net este unic pe piata in termeni de simplitate procedurala, accesibilitate a informatiei si volum redus de documentatie necesara. Spre deosebire de alte produse aparent similare existente pe piata care efectueaza numai colectare de date, C-net ofera avantajul de a transmite clientului un raspuns imediat la cererea sa de creditare.
Cetelem isi propune sa raspunda nevoii consumatorului de a economisi timp in obtinerea unui credit de nevoi personale. 
Toate detaliile legate de credit - suma ce poate fi imprumutata raportata la veniturile personale, perioada de acordare, dobanda perceputa si toate costurile pe care le implica obtinerea creditului, pot fi aflate online, in doar cateva minute.
Cetelem este prima companie care a introdus pe piata creditul de nevoi personale prin internet, inca din 1997, in Franta. In prezent, acest tip de produs realizeaza anual pe piata internationala aproximativ 16% din productia directa, procent ce reprezinta 1 miliard de euro in volum de credite acordate, conform datelor furnizate in decembrie 2006.
"Cetelem plaseaza e-businessul pe un loc important in cadrul strategiei sale de dezvoltare internationala. Imaginea puternica pe care compania a reusit sa o creeze este data de calitatea produselor si serviciilor oferite care au venit in mod constant in
intampinarea nevoilor reale ale consumatorului. Acest tip de credit prin internet are un succes remarcabil in tarile in care a fost implementat si suntem siguri ca va fi primit cu entuziasm si in Romania.", a declarat Philippe Foursy, Director General Cetelem IFN S.A.
,,Consideram ca C-net este un produs binevenit pe piata financiara din Romania, ofera avantaje deosebite, adaptate unei pieti in continua dezvoltare. Cetelem isi propune sa raspunda eficient cerintelor pietei din Romania, iar C-net este primul pas al strategiei de extindere a activitatii companiei in 2008', a declarat Daniel Boaje, Director General Adjunct Cetelem IFN S.A.
Cetelem IFN Cetelem IFN S.A. este lider pe piata creditelor de consum din Romania.
Societatea a luat nastere in mai 2005 prin preluarea Credissson International de catre Cetelem, filiala furnizoare de credite de consum a grupului financiar francez BNP Paribas si numarul 1 pe piata creditului de consum in Europa Continentala. In 2007 Cetelem a depasit pragul de 500 de milioane de euro credite acordate in cei 4 ani de activitate.
Societatea este activa printr-o retea de peste 1800 puncte de vanzare, in retele nationale si regionale sau parteneri locali independenti, iar numarul angajatilor depaseste 850.
Bazandu-se pe experienta de peste 50 de ani a grupului Cetelem si pe o excelenta cunoastere a pietei locale, Cetelem IFN S.A isi va extinde in urmatorii ani portofoliul de clienti si de produse financiare, se mai arata in comunicat.
Conditii de acordare - Credit de Nevoi Personale (credit on-line)
_ Persoane eligibile: cetateni romani cu domiciliul sau resedinta in Romania;
_ Solicitanti de credit: salariati (angajati pe perioada determinata/nedeterminata),
persoane care realizeaza venituri din profesii liberale;
_ Vechime in munca: minim 3 luni la ultimul loc de munca;
_ Varsta solicitantului: intre 18 - 70 ani (inainte de ultima scadenta);
_ Fara avans;
_ Valoare credit: minim 600 lei;
_ Durata creditului: intre 6 - 120 luni;
_ Dobanda anuala aplicata la sold : 11%;
_ Comision lunar* : intre 0.2% - 0.6%;
_ DAE (Dobanda anuala efectiva) va putea fi comunicata dupa definirea de catre
solicitantul de credit a variabilelor ce sunt luate in calcul la stabilirea acesteia
(durata, dobanda, comision etc.);


Fisiere in arhiva (1):

  • Credite de Nevoi Personale.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!