Credit De Linie

Extras din referat Cum descarc?

Aprobarea Adunarii perevde a actionarilor prin care se imputerniceste conducerea societatii sa contracteze credite si sa gajeze cu activele societatii; Situatia creditelor si dobanzilor telex 478 / 31. 08. 1995; Bilant 31. XII. 1997, balanta, ridicatori baritate; Balanta 31. XII. 1998, ridicatori baritate, situatia verificata garantarii creditului; Evaluarea creditelor 1999; Evaluarea cheltuielilor; Program de furajare; Situatia previzibila a realizarii productiei marfa in anul 1999; Situatia consumurilor de furaje; Program de livrari 1999; Nivele de productie 1999; Flux de incasari si plati 1999; Grafic de acordare si rambursare 1999; Contract ipoteca plus asigurare; Bilet la ordin; Fisa de date; Situatia garantiilor prezentate; Testul R; Scoring de risc managerial; Comision analiza documentatie credit 200. 000 lei; Referat analiza; Fisa dosarului de credit; Referat prezentare Comitet de credit; Contract credit.
Societatile bancare O banca este o institutie careia i se acorda permisiunea d a efectua tranzactii cu bani. O companie este banca, daca este recunoscuta oficial, ca banca.
Potrivit reglementarilor care guverneaza activitatea bancara din tara noastra Societatile bancare sunt persoane juridice al caror obiect principal de activitae il constituie atragerea de fonduri de la persoane juridice si fizice, sub forma de depozite sau instrumente negociabile, platibile la vedere sau la termen, precum si acordarea de credite. (Legea nr. 33 / 1991). Principalele functii ale unei banci Sa atraga depozitele banesti ale clientilor, persoane fizice si juridice; Sa permita clientilor sa-si retraga banii sau sa-i transfere in alte conturi; Sa acorde imprumuturi clientilor care solicita credite, folosind depozitele atras (plasarea de fonduri). In practica bancara moderna, acordarea de credite este o functie foarte importanta. O banca este o companie care este autorizata de banca centrala sa desfasoare cele trei functii mentionate mai sus.
Realizarea acestor functii se va face mult mai usor daca banca indeplineste urmatoarele conditii referitoare la activitatea sa: mentine increderea clientilor; inregistreaza toate tranzactiile; asigura confidentialitatea bancara, dovedind discretie fata de afacerilor clientilor.
Standarde bancare internationale Bancile din Romania sunt preocupate de atingerea standardelor bancare internationale in scopul recunoasterii lor de catre comunitatea bancara internationala si de catre clienti, ca banci cu un bun renume.
Exista doua documente deosebit de importante in care sunt precizate standarde privind desfasurarea activitatilor bancare. Primul document este Conventia de la Basel, care abordeaza problema capitalului bancilor, iar al doilea este intitulat A Doua Directiva de Coordonare Bancara a Uniunii Europene si se refera la acordarea de licente bancilor. Aceste standarde internationale vor fi discutate in cadrul ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Credit De Linie
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!