Continutul finantelor intreprinderii

Cuprins referat Cum descarc?

Definirea si rolul finantelor intreprinderii ;
Functiile finantelor intreprinderii ;
Principii de organizare a activitatii financiare ;
Factorii care influenteaza organizarea activitatii financiare la intreprindere .


Extras din referat Cum descarc?

Finantele reprezinta exprimarea valorica, prin bani, a proceselor - i relatiilor economice, a caror semnificatie s-a conturat sub impactul dezvoltarii schimbului de marfuri - i organizarii sociale a comunitatilor umane 
Cuvintul "finan- e" i- i gase- te originea in latinescul "finanto" , "financias" , "financia pecuniaria " care , in traducere , inseamna " plata in bani " Se admite deasemenea , versiunea "finis" a cuvintului "fina- e " acceptata ca "termen de plata" 
Intreprinderea este unitatea de baza a economiei na- ionale , acea componenta a societa- ii in care se concepe cea mai mare parte a bunurilor - i serviciilor necesare existen- ei - i dezvoltarii acesteia 
Procesele de transformare care au loc in legatura cu producerea - i vinzarea bunurilor - i serviciilor reflecta multitudinea de fluxuri care se desfa- oara continuu la intreprindere Principalele fluxuri care apar la nivel de intreprindere , interdependena activita- ilor care se desfa- oara in cadrul acestea sunt :


Fisiere in arhiva (1):

  • Continutul finantelor intreprinderii.pptx

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!