Comunicare financiar bancară - firmă consultanță financiară

Extras din referat Cum descarc?

Banul economisit e de doua ori castigat !
Dorinta de a afla ce aduce cu sine viitorul i-a miscat dintotdeauna pe oameni. Totusi, nimeni nu poate sti exact ce va fi maine. Dar cine face azi pasii potriviti va putea privi mai linistit spre viitor. In acest sens noi va ajutam in calitate de companie de frunte la nivel european in domeniul consultantei financiare - de peste 18 ani.
Noi analizam permanent pentru clienti intreaga piata financiara si selectam cele mai interesante posibilitati. In cadrul consultantei noastre, gasim impreuna cu dumneavoastra solutiile din portofoliul nostru de produse care corespund exact nevoilor dumneavoastra - pentru protectia prin asigurare si consolidarea averii, pentru asigurarea de pensie si propria locuinta. Ca sa va puteti simti bine stiind ca sunteti pregatit optim pentru viitor si ca sa puteti spune linistit: "Ziua de maine poate sa vina!"
Viitorul dumneavoastra necesita multa munca. Aproximativ 8.000 de colaboratori din 14 tari fac in fiecare zi totul pentru a va putea oferi, in calitate de consultanti competenti, solutii perfecte pentru asigurarea viitorului si pentru protectia prin asigurare, pentru consolidarea averii si finantare. Cu succes: 3,2 milioane de europeni au deja incredere in noi cand e vorba de viitorul lor.
De peste 18 de ani, ADIB creste permanent. In intreaga Europa. Si foarte aproape de dumneavoastra.
Viitorul are si o adresa : ADIB Romania SRL
ADIB Romania SRL s-a infiintat in 1992 la Bucuresti si in calitate de consultant competent isi pregateste clientii pentru viitor 
Adresa Str. Frumoasa, nr 14 , sector 1 Bucuresti 
Departament Administrativ Stamate Corina, Farauanu Andreea 
Departament Vanzari David Diana
Departament Financiar Contabil Marin Bogdan 
Departament IT Popeanga Ana Maria 
Departament Marketing Balan Irina 
Anul fondarii 1992 
Nr birouri 30
Parteneri Generali,Eureko, Allianz Tiriac, Signal Iduna, Aviva, AIG, ASTRA, ING, Uniqua, Ominasig, Raiffeisen Banca pentru locuinte.
ORGANIGRAMA 
ADIB a atins in primele patru luni ale anului 2010 o cifra de afaceri de 37,6 milioane euro. Aceasta valoare se situeaza cu 6,62 milioane euro peste nivelul perioadei de referinta a anului precedent (30,98 milioane euro). 
ADIB este si ramane o intreprindere ce se dezvolta - chiar si in timpuri dificile.
Despre concernul ADIB
Concernul ADIB cu sediul in Bucuresti, este una dintre companiile de top din Europa in domeniul intermedierilor financiare. De la infiintarea ADIB, in anul 1992, punctul central al activitatii comerciale il reprezinta consultanta cu orientare spre client, acordata persoanelor fizice cu privire la asigurari, acumularea si cresterea averii, fonduri de pensii si achizitia de bunuri imobiliare. In prezent, ADIB ofera consultanta unui numar de peste 2 mil. clienti din toata Europa si colaboreaza cu peste 100 de parteneri renumiti din domeniu. La momentul actual, concernul ADIB activeaza in total in 14 tari cu peste 8000 de colaboratori pentru care aceasta activitate constituie ocupatia de baza. 
A face cariera la ADIB inseamna in primul rand a avea sanse corecte pentru dezvoltarea profesionala. Pentru ca la noi, succesul fiecaruia este determinat doar de criterii obiective si neinfluentabile.
Ce trebuie sa aduca o persoana pentru aceasta- Foarte simplu - pe dumnealui/dumneaei insusi/insasi, disponibilitatea de a realiza mai mult decat altii si talentul de a se putea raporta la oameni. Caci oamenii sunt cel mai important capital al companiei noastre. Din prima zi ADIB se dezvolta cu clientii si cu colaboratorii sai. Succesul nostru este succesul colaboratorilor! Si invers bineinteles!


Fisiere in arhiva (1):

  • Firma de Consultanta Financiara Adib Romania Srl.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!