Analiza Strategica SC Lindab SRL

Cuprins referat Cum descarc?

1. Prezentarea firmei
2. Analiza strategica a activitatii firmei
3. Strategii de piata ale firmei
4. Bibliografie


Extras din referat Cum descarc?

1. PREZENTAREA FIRMEI
Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Grupul Lindab numara aproximativ 5.000 de angajati in 31 de tari, cu sediul central localizat in sudul Suediei, in Grevie. Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994.
Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate: Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, etc, Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, grile, atenuatoare de zgomot, etc. 
Conceptul pe care se bazeaza activitatea Lindab este acela de a contribui la simplificarea modului de a construi in fiecare faza a procesului de constructie.
Produsele Lindab sunt obtinute intr-un sistem de management al calitatii certificat. Acest lucru ii situeaza pe o pozitie de frunte in domeniile in care activeaza. 
Lindab in Romania a fost infiintata in decembrie 1994 la Cluj, cu capital integral suedez, avand doar sase angajati. In 1996, sediul companiei s-a mutat la Bucuresti intr-un pavilion inchiriat si modernizat din cadrul Expo Market Doraly. Incepand din decembrie 2001, compania detine un modern sediu in Stefanestii de Jos-Ilfov, iar numarul angajatilor sai a ajuns la 119.
Investitia in Romania - un succes - Datorita unei evolutii in continua ascensiune manifestata de Lindab srl in cursul celor sapte ani de prezenta pe piata din Romania, consiliul director al concernului Lindab AB a decis in aprilie 2001 sa investeasca intr-un sediu si o unitate de productie, facilitand astfel deservirea locala si in acelasi timp, un mod de lucru operativ. Investitia totala Lindab in Romania se ridica la 3.5 mil. Euro, fiind cea mai mare investitie de acest gen pe piata produselor din tabla de otel din Romania.
Lindab produce in Romania - Capacitatea anuala de productie in regim mediu de functionare este:
- tigla metalica: 1.000.000 mp/an
- tabla cutata trapezoidala: 3.200.000 mp/an
- tubulatura circulara de ventilatie: 1.000km/an
Unul din obiectivele companiei Lindab srl este extinderea si consolidarea pozitiei pe piata nationala si in tarile invecinate. In acest scop, Lindab srl a deschis in 2002 biroul de reprezentanta la Sofia si a inceput derularea primelor contracte de export cu Rep. Moldova. De asemenea, impunerea brand-ului Lindab pe piata sistemelor industriale de ventilatii este un obiectiv indeplinit.
2. ANALIZA STRATEGICA A ACTIVITATII FIRMEI
2.1 Analiza SWOT
- PUNCTE TARI
- ofera o gama completa de produse in domeniul in care activeaza, acoperind o cota foarte mare din piata;
- beneficiaza de un management modern;
- are instrumente de analiza avansate despre clienti si activitatile de comercializare; 
- profitul annual al firmei a fost, chiar de la infiintare, in crestere;
- structura organizationala este moderna, cuprinzand sectoarele, sectiile si compartimentele necesare unei intreprinderi moderne;


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Strategica SC Lindab SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!