Analiza economico financiară a întreprinderii Cedacri Internațional

Extras din referat Cum descarc?

Practica de productie a decurs timp de 8 saptamini la intreprinderea cu capital strain Cedacri International SRL, companie fiica a Cedacri S.A. Italia. Cedacri International este software factory a Grupului Cedacri, lider in Italia in domeniul serviciilor informatice pentru sectorul bancar si financiar. Noua companie din Moldova, a carui capital social este 100% italian, are obiectivul sa devina un centru de excelenta pentru dezvoltarea componentelor software ale sistemului informatic, ca sa sustina Cedacri Italia atit pe piata italiana cit si sa se afirme pe piata locala. Cedacri International a fost primita pozitiv din partea comunitatii locale care, prin intermediul universitatilor si altor institutii, sustin compania in recrutarea personalului. Personalul Cedacri International, format din tineri absolventi cu o deosebita pasiune pentru noile tehnologii de dezvoltare software, se ocupa in special de proiecte de tip financiar - bancar.
Cedacri International activeaza pe piata din Republica Moldova de 3 ani, din aprilie 2008, iata de ce nu a reusit sa se afirme pe deplin din punct de vedere a managementului financiar promovat. Toate 100% din serviciile oferite sunt predistinate clientilor din Italia, activind in principiu pentru 70 de banci clienti in outsourcing bancar. Din activitatea de baza compania Cedacri International a remarcat o usoara inviorare abia spre sfirsitul anului 2009, prezentind un profit de 6.938.452 lei. 
Cedacri International a stipulat un acord cu cea mai mare Universitate de Stat din Moldova care prevedea activarea din octombrie 2008 a sesiunilor trimestriale de formare profesionala orientate spre tehnologiile si metodele de lucru de la Cedacri. In prezent se duc tratative pentru prelungirea acordului cu USM. 
Misiunea propusa este sa devina partenerul informatic al propriilor clienti:
- Sa impartaseasca cu ei alegerile strategice;
- Sa le satisfaca exigentele;
- Sa realizeze, sa mentina si sa gestioneze sistemul multibancar in full outsourcing;
In raport ne propunem sa analizam intreprinderea "Cedacri International" din mai multe puncte de vedere. Astfel, in capitolul I ne vom axa pe caracteristica generala a intreprinderii prin relatarea istorii fondarii intreprinderii, analizarea formei organizatorico-jurice, a structurii organizatorice si sfera de producere. 
In capitolul II vom analiza starea financiara a intreprinderii "Cedacri International" SRL si anume situatia patrimoniala a intreprinderii, surselor de finantare, echilibrului financiar, lichiditatea si solvabilitatea cit si rezultatele financiare ale activitatii (formarea si utilizarea profitului) si rentabilitatea.
CAPITOLUL 1. CARACTERISTICA GENERALA A INTREPRINDERII "CEDACRI INTERNATIONAL" SRL
1.1 . FORMA ORGANIZATORICO-JURIDICA A INTREPRINDERII
Intreprinderea cu capital strain Cedacri International ca forma juridica de organizare este Societate cu Raspundere Limitata si este inregistrata la Camera Inregistrarii de Stat cu seria MD 0073775 la data de 10.12.2007. Adresa juridica este MD-2005, str. Puskin A. 47/1, mun Chisinau, Republica Moldova. Sediul operativ este str. Stefan cel Mare 171/1, et. 6/7. 
1.2. ISTORIA FONDARII INTREPRINDERII ICS ,,CEDACRI INTERNATIONAL" SRL
ICS ,,Cedacri International" SRL a fost inaugurata in aprilie 2008, compania fiica a Societatii pe Actiuni Cedacri Italia. In cadrul Grupului, Cedacri International are o prioritate deosebita. Grupul Cedacri este constituit din companii specializate care realizeaza multiple activitati legate de serviciile de outsourcing, pentru a satisface cerintele pietei bancare si financiare. Cifra de afaceri al Grupului in anul 2008 a fost 184,2 milioane Euro, oferind servicii informatice la peste 150 de clienti. 
Fiecare companie contribuie printr-o inalta specializare si prin competente selective din domeniu, participind prin propuneri si implementarea solutiilor la un nivel inalt. Serviciile oferite de catre Grupul Cedacri sunt:
o Full outsourcing ;
o outsourcing selectiv;
o dezvoltarea solutiilor IT;
o facility management; 
o business continuity;
o business process outsourcing;
o document management;
o prelucrarea informatiilor.
Fig. 1. Structura grupului Cedacri


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Economico Financiara a Intreprinderii Cedacri International.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 5 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!