Analiza Cheltuielilor la Primaria Municipiului Vaslui

Extras din referat Cum descarc?

Structural, cheltuielile din bugetul local se refera la actiuni social-culturale, de gospodarie comunala, administratie publica locala, ordine publica, invatamant, etc.
Cheltuielile bugetului local in suma de 100.626.191 lei, s-au efectuat in anul 2010 pe baza actelor normative in vigoare si in limita prevederilor din bugetul aprobat de Consiliul Local. Fata de venituri, a realizat un excedent de 2.646.653 lei, suma care a majorat Fondul de rulement. Prezentarea cheltuielilor dupa natura lor economica, conform clasificatiei bugetare, permite sa se concluzioneze asupra modului de realizare a bugetului, pe capitole, subcapitole si feluri de cheltuieli.
Analizand ponderea fiecarui capitol de cheltuieli in totalul cheltuielilor realizate, rezulta prioritatile pe care executivul le-a avut in vedere in activitatea anului 2010:


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Cheltuielilor la Primaria Municipiului Vaslui.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!