Modificare de text pentru soft antiplagiat

Extras din referat Cum descarc?

INTRODUCERE 
Pentru aceasta lucrare am ales un Capitol dintr-un referat despre Panouri si tuburi solare de incalzire, introducem primul fragment in softul de Antiplagiat de pe adresa http://plagiarisma.net/ro/ pentru a vedea ce obtinem si a trage concluziile necesare. 
Primul capitol denumit ,,INTRODUCERE" este urmatorul:
In momentul de fata la nivel mondial, principala resursa energetica (aproximativ 70 %) o constituie combustibilii: carbune, petrol, gaz, lemn, reziduuri combustibile. O alta parte este reprezentata de energia produsa in hidrocentrale si in centralele nucleare. Din total energie consumata, aproximativ o treime este utilizata sub diverse forme pentru incalzirea locuintelor si pentru producerea de apa calda menajera.
La ritmul actual de utilizare a resurselor energetice neregenerabile, este vizibil ca nevoia de resurse energetice ieftine si utilizabile pe scara larga creste foarte mult. O astfel de solutie sunt panourile solare. Incepe totodata sa se vada foarte clar ca utilizarea resurselor clasice prezinta anumite efecte negative (emisiile de noxe, riscuri de accidente, efectul de sera, dependenta de resurse si retele comune, costuri tot mai mari, etc.). Este, prin urmare, nu numai interesant ci chiar obligatoriu sa gasim si sa promovam noi tehnologii privind utilizarea resurselor energetice neconventionale solara, eoliena, geotermale, etc).
Am dat in soft comanda ,, verificare continut duplicat" 
Si obtinem urmatoarul ca rezultat duplicat urmatoarea fraza ,,O astfel de solutie sunt panourile solare". Incercam sa o inlocuim cu o fraza cu inteles asemanator ,, ,panourile solare ar reprezenta o solutie"si reluam comanda ,, verificare continut duplicat" si nu mai gasim nici un continut duplicat pentru acest fragment deci se pare ca am rezolvat problema duplicatului prin schimbarea frazei cu una cu un inteles asemanator care are cuvintele asezate in alta ordine.
Sa luam acum acelasi text cu un alt program de verificare de pe adresa https://anti-plagiat.info/verifica/verificare-plagiat si dam comanda,, verificare continut duplicat".
Acest soft se pare ca este mult mai precis mi-a aparut urmatorul rezultat ceea ce nu ar fo OK pentru o lucrare:
Deci textul ca ,,Unicitate"mai exista in alte 12 lucari acum trebuiesc gasite modalitati de schimbare a fragmentului denumit INTRODUCERE .
Luam doar primul paragraf si il notam cu 1 (In momentul de fata la nivel mondial, principala resursa energetica (aproximativ 70 %) o constituie combustibilii: carbune, petrol, gaz, lemn, reziduuri combustibile. O alta parte este reprezentata de energia produsa in hidrocentrale si in centralele nucleare. Din total energie consumata, aproximativ o treime este utilizata sub diverse forme pentru incalzirea locuintelor si pentru producerea de apa calda menajera.) si schimbam primele cuvinte "In momentul de fata" cu urmatoarele ,,In momentul actual" si avem urmatoarele rezultate:


Fisiere in arhiva (1):

  • Modificare de text pentru soft antiplagiat.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!