Conceptul despre Lume

Extras din referat Cum descarc?

Pornind de la ideea marelui filozof Descartes care pentru prima data a aparut in "Discurs despre metoda" inca in anul 1637 putem conchide ca problema existentei framinta omenirea inca de la inceputul existentei umane Filozofia moderna si antica la rindul ei a avut o contributie majora la gasirea raspunsurilor bazate pe intrebarile exestentiale , acestea formind baza filozofiei. Intrebari precum :
Ce exista? 
Ce e lumea?
De unde a aparut?
Ce este fericirea?
Acestea si inca alte o multime de intrebari au fost celea care au creat fundamentul filozofiei. Dar insa ce este filozofia ? O arta? O stiinta? Un mod de a trai si exista? Nimeni nu poate defini exact acest termen , insa el are o importanta primondiala pentru fiecare din noi. Datorita filozofiei putem afla cine suntem noi si daca nu suntem doar o intruchipare a ratiunii noastre, daca nu suntem doar o bucata de materie, o substanta ce populeaza pamintul fara un amumit scop. Filozofii sunt cei care ne inlatura fiecare urma de indoiala Noi existam si acesta deacum este un pas inainte , a sti ca existi , a a sti ca gindesti deacum te face o fiinta inteligenta si ginditoare


Fisiere in arhiva (1):

 • Conceptul despre Lume.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!