Studiu de Caz Monologul Interior

Extras din referat Cum descarc?

Romancierul William Cuthbert Faulkner (25 septembrie 1897 - 6 iulie 1962) si-a petrecut intreaga viata in sudul Statelor Unite ale Americii, regiune care i-a marcat puternic intreaga opera si mai ales "ciclul Yoknapatawpha", intitulat astfel dupa numele tinutului imaginar din realul stat Mississippi, pe care prozatorul l-a populat cu personajele sale, reinviind fresca Sudului din timpurile indienilor pana la mijlocul secolului al XX-lea.
In tinutul sau natal, Faulkner a urmat studii universitare, a inceput sa scrie si sa-si castige existenta (ca functionar la oficiul postal al universitatii sau ca fochist), pana cand succesul dobandit in 1931 cu romanul Sanctuar i-a permis sa se consacre scrisului.Aparitia acestei scrieri fusese precedata de romanele "Sartoris"', "Zgomotul si furia", "Pe cand agonizam" si a fost urmata de "Lumina de august", "Absalom"," Catunul", "Nechemat in tarana"," Orasul", "Casa cu coloane", "Talharii".


Fisiere in arhiva (1):

  • Studiu de Caz Monologul Interior.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!