Reglementări energetice

Extras din referat Cum descarc?

Documente necesare privind punerea in functiune a unei micro-hidrocentrale cu o putere de 2 Mw pe raul Dragomirna , jud. Suceava folosind o turbina Propeller (reglementari energetice necesare punerii in functiune a unei micro-hidrocentrale ( conditii tehnice, legislatia privind producerea energiei din surse regenerabile, obtinerea si vinzarea de certificate verzi) .
1. Documente necesare privind punerea in functiune a unei micro-hidrocentrale:
a) actul constitutiv al operatorului economic solicitant - fotocopie; 
b) certificatul constatator, in original sau copie legalizata, cu privire la inregistrarea si situatia operatorului economic solicitant, eliberat de Oficiul registrului comertului cu cel mult 10 zile inainte de data depunerii la autoritatea competenta; 
c) certificatul de atestare fiscala pentru persoane juridice, eliberat, dupa caz, de directia generala a finantelor publice judeteana, a municipiului Bucuresti sau de directia generala de administrare a marilor contribuabili din municipiul Bucuresti si din judetul Ilfov, in original sau copie legalizata; 
d) autorizatia sau acordul de mediu, dupa caz; 
e) fotocopii ale situatiilor financiare ale solicitantului, aferente anului financiar anterior, constituite conform Legii contabilitatii nr. 82/1991, republicata; in cazul societatii comerciale care depune cererea de acordare a unei autorizatii/ licente pe parcursul anului in care a fost infiintata, fiind integral detinuta de o alta societate, se va anexa fotocopia situatiilor financiare ale companiei/ societatii mama, aferente anului financiar anterior, cu exceptia cazului in care compania/ societatea mama respectiva este titular de licenta; in cazul societatii comerciale integral detinute de o companie/ societate din strainatate, se vor anexa situatiile financiare ale companiei/ societatii straine respective, aferente anului financiar anterior, in traducere legalizata la un birou notarial din Romania; 
f) curriculum vitae pentru conducatorul operatorului economic solicitant, care reflecta formarea sa manageriala si experienta in domeniu; 
g) curriculum vitae pentru conducatorul departamentului responsabil cu desfasurarea, in cadrul operatorului economic solicitant, a activitatii pentru care se solicita autorizatia/ licenta, care reflecta experienta sa in domeniul de activitate respectiv. 
Precizari: 
In cazul in care solicitantul licentei este deja titular al unei licente acordate de autoritatea competenta, la cererea sa nu va mai anexa documentele prevazute la lit. a) si e). 
Ce trebuie sa contina un dosar? 
In vederea obtinerii unei autorizatii de infiintare, solicitantul va transmite catre ANRE, pe langa documentele care sunt solicitate pentru orice tip de licenta si autorizatie, urmatoarele: 
- cererea intocmita conform Modelului Nr. 1.1 prezentat in ANEXA Nr. 1 la Regulamentul pentru acordarea licentelor si autorizatiilor in sectorul energiei electrice, aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 540/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, 
- documentele mentionate la art. 16 din Regulament.
In vederea obtinerii unei licente, solicitantul va transmite catre ANRE, pe langa documentele care sunt solicitate pentru orice tip de licenta si autorizatie, urmatoarele:
- cererea intocmita conform Modelulul Nr. 1.2 prezentat in ANEXA Nr. 1 la Regulamentul pentru acordarea licentelor si autorizatiilor in sectorul energiei electrice, aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 540/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, 
- documentele specifice tipului de activitate care face obiectul licentei, conform aceluia dintre articolele din Regulament, in care se precizeaza documentele necesare pentru acordarea licentei pentru activitatea respectiva.


Fisiere in arhiva (1):

  • Reglementari Energetice.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 5 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!