Solicitarile Aparatelor Eletrice in Timpul Exploatarii

Cuprins referat Cum descarc?

Argument 
Capitolul 1 Generalitati 
Capitolul 2 Solicitarile electrice 
Capitolul 3 Solicitarile termice
Capitolul 4 Solicitarile Electrodinamice 
Capitolul 5 Solicitarile datorate mediului in care 
lucreaza aparatul 
Capitolul 6 Fenomene care produc solicitari ale aparatelor electrice 
6.1 Supracurenti
6.2 Supratensiuni 
Capitolul 7 Masuri si mijloace de protectie a aparatelor impotriva soliciatrilor
Bibliografie


Extras din referat Cum descarc?

Argument
Tema proiectului meu este : Solicitarile aparatelor electrice in timpul exploatarii. Am tratat aceasta tema in sapte capitole grupate in doua parti.
Prima parte cuprinde cinci capitole dupa cum urmeaza :
Capitolul 1 Notiuni generale unde am aratat importanta cunoasterii din punct de vedere stiintific a solicitarilor ce au ca efect defecte ale partilor constructive sau avarii functionale . 
Solicitarile cele mai frecvente care duc la avarii in aparatele electrice sunt : solicitari electrice, solicitari termice, solicitari mecanice, solicitari provocate de actiunea combinata a factorilor de mediu in care lucreaza aparatul.
In urmatoarele capitole 2, 3, 4 si 5 am definit fiecare solicitare iar prin figuri explicative si formule am aratat efectele acestor solicitari asupra functionarii aparatului electric.
Partea a doua cuprinde 2 capitole : 
Capitolul 6 in care prin descrierea fenomenului ce provoaca solicitarea electrica am incercat sa completez si sa lamuresc cerintele temei.
Capitolul 7 masuri si mijloace de protectie a aparatului impotriva solicitarilor este caracterizat de doua elemente distincte, si anume : metode de protectie a aparatelor impotriva solicitarilor si gradele de protectie normalizate la care sunt construite aparatele pentru functionare normala in diferite conditii de mediu.
Capitolul 1 Notiuni generale
In functionarea aparatelor atat in conditii normale de serviciu, cat si in cazul de avarii, fiecare dintre elementele componente este supus unor anumite solicitari la care trebuie sa reziste in bune conditii timp de 10 / 20 de ani fara a fii necesare alte interventii ale personalului de exploatare decat cele prevazute a se efectua cu ocazia reviziilor periodice.
Solicitarile cele mai frecvente ale aparatelor electrice sunt 
- Solicitarile electrice
- Solicitarile termice
- Solicitarile mecanice
- Solicitarile electrodinamice 
- Solicitarile provocate de actiunea factorilor de mediu in care lucreaza aparatul.
O caracterizare riguroasa a tuturor solicitarilor este practic imposibila datorita diversitatilor, precum si datorita ponderii lor diferite in diverse cazuri. Astfel in fenomenele de comutatie caracterizate de prezenta arcului electric deosebit de intense sunt solicitarile termice si mecanice dar intervin si alte tipuri de solicitari provocand in ansamblu efecte complexe.
In conditii de exploatare caracterizate prin prezenta simultana a campurilor electrice, magnetice si de forta, chiar daca intensitatile acestora sunt mici si nu produc modificari semnificative imediate, actiunea lor prelungita duce la aparitia fenomenului de imbatranire in special a izolatiei, manifestata prin alterarea in timp a proprietatilor electrice initiale.


Fisiere in arhiva (3):

  • Capitolul 1 Notiuni generale.doc
  • cuprins solicitari.doc
  • Tema proiectului.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!