La acest proiect toti cei cinci membri ai echipei au participat in mod egal,contopind idei proprii sau inspirate intr-un intreg.Codreanu Maricela si Zvijinschi Irina au contribuit cu materiale privind metodele de ambalare a iaurturilor si cu punerea lor in pagina. Dita Alexandra Ha-zuki Constanta a adus informatii privind metodele de pastrare a iaurturilor. Sova Alina-Eugenia si Cristea Anca au pus in pagina conlcuziile si comentariile privind aceste metode si de asemenea au contribuit cu imagini video care sa intareasca afirmatiile scrise.
Originar din Asia si Peninsula Balcanica, iaurtul se bucura de cea mai mare apreciere din partea consumatorilor, fiind produsul lactat acid ce se fabrica cel mai mult in tara noastra, precum si in multe alte tari din intreaga lume, sub diferite denumiri si forme de prezentare.
Stiati ca lactatele protejeaza organismul impotriva bolilor de inima ,accidentelor cerebrale si diabetului de tip II ca sunt cea mai buna sursa de calciu si de vitamine,proteine si lipide?
Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.