Metode de ambalare a iaurturilor

Previzualizare referat:

Extras din referat:

La acest proiect toti cei cinci membri ai echipei au participat in mod egal,contopind idei proprii sau inspirate intr-un intreg.Codreanu Maricela si Zvijinschi Irina au contribuit cu materiale privind metodele de ambalare a iaurturilor si cu punerea lor in pagina. Dita Alexandra Ha-zuki Constanta a adus informatii privind metodele de pastrare a iaurturilor. Sova Alina-Eugenia si Cristea Anca au pus in pagina conlcuziile si comentariile privind aceste metode si de asemenea au contribuit cu imagini video care sa intareasca afirmatiile scrise.

Originar din Asia si Peninsula Balcanica, iaurtul se bucura de cea mai mare apreciere din partea consumatorilor, fiind produsul lactat acid ce se fabrica cel mai mult in tara noastra, precum si in multe alte tari din intreaga lume, sub diferite denumiri si forme de prezentare.

Stiati ca lactatele protejeaza organismul impotriva bolilor de inima ,accidentelor cerebrale si diabetului de tip II ca sunt cea mai buna sursa de calciu si de vitamine,proteine si lipide?

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Metode de ambalare a iaurturilor.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (6 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
1 072 cuvinte
Nr caractere:
5 940 caractere
Marime:
394.25KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Electrotehnică
Tag-uri:
Metode de ambalare a iaurturilor, industrie alimentara
Predat:
la facultate
Materie:
Electrotehnică
Sus!