Aparate de Masura Digitale

Extras din referat Cum descarc?

Masurarea marimilor care caracterizeaza un fenomen fizic constituie baza cercetarii experimentale a starilor, transformarilor si interactiunilor specifice proceselor fizice.
Procesul de masurare asociaza proprietatilor sistemelor fizice marimi matematice.  Marimea matematica ce reprezinta raportul dintre proprietatea fizica si unitatea sa de masura reprezinta masura sau valoarea marimii fizice relativa la unitatea aleasa.
Un proces de masurare implica utilizarea unor mijloace de masurare (aparate, instrumente, instalatii) si a unor metode de masurare (reguli, principii).  Mijloace de masura ideale nu exista, ceea ce face ca valoarea masurata sa fie intotdeauna afectata de o incertitudine de masurare, respectiv sa fie intotdeauna diferita valoarea reala.
Clasificarea marimilor. Marimile masurabile se diferentiaza in principal in functie de sursa de energie necesara efectuarii masurarii si de modul de variatie in timp. 
Exista:  
- marimi masurabile active
- marimi masurabile pasive.
Dupa modul de variatie in timp se diferentiaza:
- marimi constante, invariabile in timp;
- marimi variabile stationare;
- marimi variabile nestationare.
Atunci cand valorile medie, efectiva sau de varf referitoare la un interval de timp (t1, t2) suficient de mare pentru ca acestea sa nu depinda de acest interval sunt marimi constante, atunci avem de-a face cu marimi variabile stationare.


Fisiere in arhiva (1):

  • Aparate de Masura Digitale.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!