Windows Mobile

Extras din referat Cum descarc?

ACDSee Mobile pentru Windows CE va permite sa transferati imagini de la PC-ul dumneavoastra desktop catre cel Pocket sau Handheld. Se pot vizualiza imagini de dimensiuni mari rapid. Se pot rula prezentari, parcurge imagini, sterge, redimensiona, roti sau ajusta unghiul de expunere. In plus, se pot trimite pe email imagini catre alti utilizatori de ACDSee Mobile pentru Windows CE.
Mod de vizualizare al imaginii pentru Windows CE
Cu ACDSee Mobile pentru Windows CE puteti prelucra imaginile inainte de a le trimite catre un dispozitiv Pocket PC sau Handheld PC. Folositi componenta desktop pentru a sterge sau ajusta imaginile. Selectati nivelul de rezolutie pe care il doriti si previzualizati cum vor arata imaginile dupa ce vor fi transferate.
Se pot de asemenea adauga descrieri si alege directoare destinatie cand dorim sa transferam imagini prin aceasta aplicatie. In plus, puteti converti 9 formate populare de imagini pentru a fi vizualizare pe dispozitive Pocket PC sau Handheld PC.
Si, cand rulati programul ca un plug-in la ACDSee sau PicaView, puteti converti peste 40 de formate de imagini pentru a fi transferate pe dispozitivul dumneavoastra de Windows CE. Imaginile transferate pot fi vizualizate ca JPEG, TIFF, BMP sau GIF. Toate aceste modalitati de vizualizare va dau certitudinea ca aveti cea mai buna aplicatie de tip Windows CE pentru imagini.
Vizualizati si parcurgeti rapid imaginile 
ACDSee Mobile pentru Windows CE va permite sa vizualizati si sa parcurgeti rapid imaginile dorite. In plus apar optiuni pentru fixarea rezolutiei, astfel incat puteti vizualiza si parcurge imagine de inalta rezolutie chiar daca acestea ocupa mai mult decat memorie virtuala disponibila la un anumit moment. Puteti realiza prezentari cu imaginile dumneavoastra favorite, mari sau micsora ariile specifice de interes fara a pierde din calitatea imaginii.
Parcurgeti sute de imagini rapid. Adaugati detalii imaginilor astfel incat sa aveti o cat mai buna descriere a informatiei continute. Prin introducere de chei puteti realiza cautarea informatiei. Aceasta se poate face si in functie de nume, descriere, marime, alte optiuni personale. In plus, navigati si editati directoare de imagini in structura


Fisiere in arhiva (1):

  • Windows Mobile.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!