Termografia

Extras din referat Cum descarc?

Termografia (termoviziunea) este masurarea campului termic prin inregistrarea radiatiilor infrarosii si vizualizarea distributiei de temperatura pe suprafetele observate. 
Termografia se bazeaza pe detectarea cresterii circulatiei vaselor de sange si schimbarile metabolice asociate cu aparitia si cresterea tumorilor. Detectand variatiile in activitatea sanguina normala, imaginea infrarosie poate sa depisteze formatiuni pre-canceroase sau prezenta unei tumori in faza incipienta, care nu este atat de mare sa poata fi detectata prin examinare fizica, mamografie sau alte modalitati. 
Utilizare:
diagnosticarea topica, identificarea si
urmarirea anomaliilor, legate de 
schimbul de caldura;
dereglari nespecifice in microcirculatia si
metabolismul tesuturilor subcutanate; 
- procese inflamatorii acute si cronice; 
- boli ale vaselor; 
- aparitia si dezvoltarea tumorilor; 
schimbari degenerative si alte dereglari 
minore.
In functie de participarea metodei la stabilirea diagnosticului final, termografia poate indeplini : - functia de baza (utilizarile anterior mentionate); - functie auxiliara, cand ajuta la stabilirea unui aspect anume al bolii sau pentru alegerea alternativei (exemplu: artroza sau artrita, patologie arteriala sau venoasa, proces acut sau cronic, prezenta sau lipsa ascitei).


Fisiere in arhiva (1):

  • Termografie.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 5 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!