Special olympics jocurile europene de tineret - Reguli de fotbal unificat - 7 jucatori in echipa

Extras din referat Cum descarc?

Regulile competitiei
Competitia se va desfasura in concordanta cu regulile FIFA separat de exceptiile care sunt subliniate in Website-ul Regulilor Oficiale al Sporturilor de Vara - Special Olimpics.In concordanta cu Regulile Special Olympics, fiecare antrenor trebuie sa ofere fiecarui sportiv oportunitatea sa joace in fiecare joc.
Urmatoarele criterii vor fi aplicate pentru a se asigura:
1.Meciurile preliminare de divisioning (PRELIMINARE) vor dura 20 de minute (10 minute o repriza) (pentru impartirea echipelor pe nivele de abilitati)
2.Meciurile din cadrul competitiei vor dura 40 de minute (20 minute o repriza)
3.Schimbarile de jucatori vor fi permise la orice faza in timpul meciului
4.Al patrulea arbitru oficial se asigura ca toti sportivii joaca un timp rezonabil in fiecare meci de divisioning (PRELIMINAR)
Regulile Sportului Unificat
1.Echipa de 7 jucatori unificata este alcatuita din 4 sportivi si 3 parteneri pe terenul de joc in orice moment.
2.Sportivi/parteneri pot juca pe orice post.
3.Greseala de a nu respecta cerintele de compunere a echipei in timpul competitiei va rezulta in pirderea meciului in cauza de catre echipa care a incalcat regula.
4.Fiecare echipa trebuie sa aiba un adult antrenor nejucator care este responsabil pentru formatia de start si conducerea echipei in timpul competitiei.
5.Antrenorul principal trebuie sa fie familiar cu si cunoscator al Ghidului Sporturilor Unificate Special Olympic.
Cartonase Galbene/Rosii
Sportivii
Cartonasele galbene vor fi accumulate in timpul meciurilor PRELIMINARE si din COMPETITIE (jocurile din grupele de calificari/rundele pentru medalie). Al doilea cartoas galben va rezulta in suspendarea sportivului pentru jocul urmator.
Jucatorii care primesc un cartonas rosu sau doua cartonase galbene vor fi eliminati pentru restul jocului respectiv, si suspendat pentru jocul urmator.
Cartonasele galbene accumulate la meciurile PRELIMINARE nu vor fi luate in calcul in rundele meciurilor din COMPETITIE. Totusi, orice cartonas rosu acumulat la jocurile PRELIMINARE va fi luat in calcul la jocurile din COMPETITIE si orice suspendare va fi aplicata.
Antrenorii
Antrenorii trebuie sa se limiteze doar la simple incurajari verbale.
Abuzurile verbale ale al jucatorilor sau oficialilor, sau iesirile excesive ale antrenorului la linia de margine vor fi considerate conduita "NESPORTIVA" si poate rezulta in avertisment din partea arbitrului. Daca acest tip de comportament PERSISTA, antrenorul sau jucatorul ofensat ar putea fi eliminat de pe teren de catre arbitru.
Daca un arbitru oficial este fortat sa elimine un antrenor in timpul jocului, se considera cartonas rosu si va rezulta cu suspendarea antrenorului si pentru jocul urmator.
Comitetul de Reguli Sportive ar putea impune viitoare sanctiuni dupa raportul de joc in timpul unui meci impotriva oricarui oficial implicat in astfel de incidente.
Clasamentul pentru rundele de calificare
Pentru a determina clasamentul pentru rundele de calificare, urmatorul sistem de punctaj va fi folosit:
Victorie = 3 puncte
Egal = 1 punct
Pierdut = 0 puncte
In situatia in care echipele sunt la egalitate criterile urmatoare vor fi utilizate pentru a determina ierarhia clasamentului:
- Meciurile castigate
- Competitia "cap-la-cap" (meciurile directe)
- Echipa cu cele mai putine goluri primite
- Echipa cu cele mai multe goluri marcate
Egalitate
Egalurile vor candida la sfarsitul jocurilor de CALIFICARE si COMPETITIE.
Reprizele de prelungire (golul de aur) va fi folosit in cazul Jocurilor pentru Medalie incepand cu fazele superioare ale competitiei (nivelul de sfarsit). O repriza va dura 5 minute.
Daca echipele sunt inca la egalitate dupa aceste reprize de prelungiri, loviturile de pedeapsa


Fisiere in arhiva (1):

  • Special olympics jocurile europene de tineret - Reguli de fotbal unificat - 7 jucatori in echipa.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!