Metode de Invatare a Inotului

Extras din referat Cum descarc?

La noi in tara si pe plan mondial, se cunosc mai multe metode specifice de invatare a inotului, in functie de conditiile materiale, varsta colectivului, cunostintele practice ale profesorului, nivelul intelectual al celor cu care se lucreaza si valoarea lor fizica.
1) Metoda globala. Aceasta metoda este utilizata mai mult de acei oameni care au invatat sa inoate singuri. Ei nu fractioneaza invatarea in miscari de brate, picioare, respiratie etc. Ei executa miscarea in ansamblu. Mersul, alergarea, aruncarea sunt insusite prin metoda globala. Se poate utiliza metoda globala, exersand si cateva elemente particulare ale miscarii. Aceasta nu inseamna ca se vor studia elementele miscarii izolat, ci dimpotriva, ca atentia inotatorului va fi mai accentuata asupra unei miscari, in timp ce el o va executa global. De obicei, dupa exercitiile de acomodare cu apa, se trece la imitarea unui procedeu in intregime, in functie de posibilitatile celui ce invata.


Fisiere in arhiva (1):

  • Metode de Invatare a Inotului.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!