Gimnastică - arbitraj

Extras din referat Cum descarc?

Prin intrecere sportiva se intelege in mod obisnuit disputa confruntarea sportiva- in carul careia fiecare dintre adversari cauta sa-si dovedeasca superioritatea. Pentru a
se intrece intre ei, sportivii trebuie sa se intalneasca in cadrul unui concurs sportiv pe baza unor programari a intalnirilor si cu respectarea unor reguli si cerinte sportive. Intalnirile sportive constituie deci cadrul organizatoric fix, stabilit in baza unor programe pentru realizarea intrecerii, iar concursul, unitatea competitionala care include mai multe intalniri sportive subordonate intre ele, programate la aceeasi data, pe acelasi teren sau in acelasi loc.
Gimnastica
In etapa I, concursul este individual, iar in etapa a II, pe echipe de asociatie: 6 gimnasti clasificati si sase gimnasti neclasificati. In etapele urmatoare se alcatuiesc echipe reprezentative formate din 6 gimnasti, castigatorii fiecarei categorii de clasificare din etapa anterioara. In aceste etape mai concureaza individual si sportivii care se pregatesc la categoria maestrii, deoarece ele conteaza ca etape ale campionatului republican individual. 
Programul exercitiilor de concurs este urmatorul:
Pentru sportivii neclasificati:
- exercitiile prevazute pentru varsta respectiva in regulamentul Concursului pentru Insigna de Polisportiv
- doua sarituri liber-alese peste capra (inaltimea caprei 1.15 pentru barbati; 1.05 pentru femei)


Fisiere in arhiva (1):

  • Gimnastica - Arbitraj.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!